Hejdå

Ingen blogg tills på söndag! Hejdå

Glädje

Shit vad gott jag sovit i natt, i mitt ny städade rum:) Är sjukt dålig på att ta tag i saker som tex att sätta igång att städa men det är värkligen så sjukt värt efter då allt är fint och rent då blir man lycklig:)

Jag är så sjukt glad idag! Ikväll åker jag till hemse, på måndag kommer matilda till ön<3 och på onsdag kommer resten av dårarna!<3   Saknat  alla som faaan!!  Så grymt gäng:) Räknar dagrna tills de sätter fötterna på ön...
Just nu dunkar härlig musik ut ur mina högtalare, kan inte sitta still så peppad är jag! :) 

Nu blir det kaffi


shame

ojoj inte skrivit på flera dagar och nu kommer mitt andra inlägg bara för kvällen, WOOW! Har fått tillbaks blogglusten igen, inte haft tid och har kännt att jag inte haft något att blogga om men nu blir det ändrig på det, Im back and im here to stay! men kommer dock att ha blogg pause fredag till söndag, kommer inte att ha någon tillgång till dator så kommer inte att kunna blogg något alls så ni som läser bloggen får vänta tills på söndag då jag lovar att skriva av mej ordentligt! Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge;)

Har nu suttit i två timmar och försökt få ihop en snabb header men när jag skall få in den på bloggen så får jag inte in det där med höjden och bredden på bilden:(   Så nu har jag gett upp! 
Någon som kan göra en snygg och stilren header till mej snälla? :) 
 
Kiss /M




sound the alarm

Jag är duktig tjej! Har städat hela rummet nu dammat, dammsugit ,tvättat golv och möblerat om nu skall jag bara bädda sängen och putsa fönster sen är hela rummet fint och rent:) Men putsa fönstrerna kommer jag nog inte att göra, lite för ohurtig och lat för det haha:P

Sitter och läser på Paradise hotel deltagarnas bloggar, har inte bestämt mej för vad jag tycker om årets säsong lite för mycket spel tycker jag! Helst jean-pierre, tycker bara att går runt och paktar med folk och sen pratar skit om dem han paktar med bakom. Hoppas på att han får lämna hotellet nästa parcermoni!
Förra säsongen så höll jag tummarna för att cimon skulle vinna, tycker att han verkar vara en skön kille och han har grymt snygg stil;)

Nu blir det te och ett PH avsnitt! Puss på er så länge:)


pudding

it´s you I live for every day

Vid 13:45 igår hade jag officielt fått höslov!

Har alltså 12 dagar ledigt från och med idag:)  
Sen hade vi kör/ensambel övning, jag älskar vår lilla grupp och shit vad glada vi är när vi sjunger:9  Härligt gäng vi är!   
Idag tog jag sovmorgon och sen har jag sett greys anatomy, har en hög läxor som väntar på mej med som måste göras nu under lovet. Har äntligen gjort klart samhällets uppgiften som skulle vart klar för 2 veckor sen..
Bra madde bra;)

Nu blir det kaffe sen skall jag göra mat, sen åker jag ut till anna ! :) 


Shit vad jag älskar hillsong united! Så grymt bra:)  Man blir så glad när man hör dem!


Regn

Asså shit!   Jag och sara var inne och strosade runt på atterdags en ganska lång stund och när vi kommer ut så är det skyfall, bokstavligen!   Hade vi ingen tid att passa så hade vi nog stannat kvar inne i affären och försökt att undvika regnet men det gick ju inte hade ju tid hos tandläkaren.
Så vi båda upp på cykeln, sara cyklade och jag åkte på paket hållaren, erkänner att jag var helt livrädd när jag satt där bak och hade ingen kontroll alls och såg ingenting. haha  när vi kommer ner till lasarettet så var vi dyng blöta! byxorna var helt piss blöta och det droppade från våra pannor..  Sara fickl cykla själv hem i regent för jag tog stadsbussen tillbaka till busstationen :)
Har hört rykten om att det skall snöa imorrn:O  whats up whit that?   hoppas verkligen inte det!

Nu står mina föredetta vita converse på torkning och jag har satt på mej ulltofflornan och slängt mej i soffan:)
Imorrn är det Alive, älskar våra lilla kör på 5 pers;)



kyss



Igår så började jag att sakna ett lila nagellack, började leta i väskan där jag var säker på att det låg, men det gjorde det inte och sen började jag att funderar på vart min lindex pincett tagit vägen hänn och så klart hittade jag inte den heller. Det roliga ä'r att idag så började jag leta i väskan igen och de känner jag både nagellacket och pincetten, emellan inner tyget och lädret låg det:O  Och jag börjar då leta efter hål men hittar inget. BVlir nästan arg och tänker att jag skall behöva göra hål i tyget för att få tag på grejorna.
Sen precis innan jag skall klippa hål så känner jag i ytterfaket en sista gång lite nogare och hittar ett mini mini hål där skerna precis kan komma igenom. Min väska hade alltså bokstavligen sluckat min grejor, hittade allt från ipren, godis till en saknad mascara. haha intressant eller hur? :)

Imorrn sluatr jag börjar jag sent och slutar tidigt och sen har sara lovat att vara min tandläkar dejt! ;)
Nu skall jag dricka te, måla naglarna och kolla Ph.. puss


5 dagar 10 timmar efter...

Har inte skrivit blogg på 5 dagar och 10 timmar, ojoj:O


Helgen var ovanligt lugn, var mest hemma och tog det lungt, övningskörde lite och sen var jag med lite vänner i löärdagskväll.
Nu har helgen gått och jag har kommit tillbaka till verkligheten och skolan..  Fast har bara den här veckan sen inleds ett nästan två veckors långt höstlov:)  Då är det höslovsläger och veckan efter det så är det skaut, tagga!!!

Läger är det bästa som finns !!


Gästning.

hej, frida här. tänkte skriva lite skit på maddes blogg, NEJ. madde snäll flicka! idag har vi suttit i caffis och druckit kaffe och tittat på människor. de är riktigt roliga att titta på faktiskt. btw, madde skriver på min. jag ska nog länka mig själv från hennes sida, hahaha! egentligen så ska jag och madde plugga just nu. samhällsläxan som ska vara färdig om... ...40 minuter? ajdå. äsch, det ordnar sig! okej, jag vill ha ännu mera kaffe! fast jag drack två muggar. jag funderar på om jag kanske ska börja med läxan nu? har ju typ hälften kvar att göra. våran kompis JAKOB är nere i turkiet och gottar sig han, fy bubblan! han kommer vara brun när han kommer hem. NU SKA JAG JOBBA. först ska jag säga att madde är duktig och snäll, och roligt. dock blir hon arg ibland. men vem bryr sig om det. alla blir arga ibland. JAG OCKSÅ. okej, HERRA.
F.


¨¨

Behöver semester nuu! Vill åka utomlands ett tag.
Ingenting funkar alls, är helt borta i skolan har inte många lektioner men ändå så känns det som att jag ligger efter i varje ämne...  Har ingen som helst plugg lust just nu, nu går bara allt åt helvete!:( 
Vill ha sommar, vill ha värme, vill ha lov!  Känns så otroligt långt till sommaren just nu, skall ännu överleva en höst, en kall vinter och sen våren. Vill göra som björnarna och gå i ide.


For you no way

Sitter och drömmer om att få åka hem nu och bädda sig ner i soffan och dricka te och se gossip girl.  Fryser som tusan ju, skolan har ingen värme i klassrummen så man sitter och spänner sig och fryser hela lektionerna:/ Blääähh och snart har vi idrott.. UTE!!  Kommer att frysa ihjäl! Men skall ha fotboll och det är rätt kul men är rädd för att jag tog fel fotbollsskor i morse, tror att jag tog maildas skor.. hm och hon har typ 35 i storlek?  hahaa:)



Kaffi

kaffe sugen och kissnödig står jag nu i bibloteket och skall skriva min polektik skit uppsats. Hittae ingen som helst lust till att skriva om hur miljöpartiet vill att vi skall ha det i skolan. Hela två sidor om det skall jag skriva och lämna in tills imorrrn..  Odch sen skall vi debbatera om det oxå inför klassen och jag har typ ingen aning vad jag tycker om kärnkraft och sverige demokraterna osv.. Eller sverige demokraterna är jag helt klart emot och undrar hur som tänker men kärnkraftverk har jag ingen som helst aning vad det ens är haha;) Bra jobbat !

Och vet ni vad det är för mat idag? Jo pannkaka:/  Typ det värsta som finns! Får äta när jag kommer hem.






Härligt

hemmmmaaa från gustavs! 

Spela&sjung är ett läger som jag gått på sen jag var 6 år, i år var mitt elfte år:) Fast nu de senaste åren har jag varit med som ledare och sovit med de små i stugorna men iår fick jag och sara uppgiften att ha hand om tonåringarna. Vilket man var lite nervös över men de skötte sig bra, sov gjorde de inte så mkt men annars var de super duktiga med städningen. Stolt! 
Man blir glad när alla de små barnen kommer på lördagsmorgonen, helt förväntningsfulla och uppspelta över att vara där och redo att lära sig en massa nya låtar och få leka med sina kompisar som de kanske inte träffat alls sen förra årets spela&sjung läger. Så härligt!
Jag är verkligen en läger dåre, kommer ihåg när jag var liten och ville va med på allt! Började typ gråta om jag missade något läger. Brukar bli minst 10 läger på ett år.. Nästa blir om 2 veckor då vi skall ha hajk sen är det höslovsläger, veckan efter det skaút och yttligare en vecka så blir det gospelhelg på snäckan. Så kommer att ha fullt upp näsyan varje helg 6 veckor framåt. Sjukt kul!:) Sova kan man göra i graven:P

Känner mej just nu som en zombi, hängig och har typ ont i ögonen:/ Godnatt


hejhopp

Börjar vid kvart i tio idag men jag och anna fixar albumet ifrån sala:) 

Here is some pics from it;)






It made my day

Gick just runt i huset och letade efter något sött och gott (socker suget kallade) och till min förvåning hittade jag mitt polkagrisrör som jag köpt på marknaden för 2 veckor sen:)  Gott, hade helt glömt bort den! It made my day!
Nu skalll jag bara fixa en stor kopp gotlänskt tee och mysa ner mej i soffan:)

Saknar sala något så enormt, eller inte sala utan mäniskorna som var i sala!<3
Men snart kommer iallafall några ner hit, alla skaútare;)  Längtar!!

Som vi sagt hela helgen, puss på dii!!

Här kommer smakprov från min,saras och annas fotorunda i sala! Kommer fler upp under veckan:)


kanelbullens-dag

Hemma på ön igen!

Helgen har varit helt fantastisk bra, varje minut av den! Träffat så många nya sköna mänsikor, fikat, skrattat och haft stört kul!:)  Känns som att man kommit till en annan värld när man klev av båten i natt..  Känns alltid som att tiden har stått stilla här hemma.

Idag så känns det som jag är i min egen lilla bubbla, sjukt trött och haft svårt att hålla ögonen öppna från och till. Somnade faktsist på matten, men vaknade av att anna och frida satt och skrattade åt mej haha;)
Blev inte mycket jobb på matten, vi prioterade en kanelbulle och kaffe före det;) Riktigt bra början på matte B kursen!!  Nu har jag en kvart kvar på naturkunskapen och först nu öppnade jag mitt dokument, duktiga madde är i farten;)

detta inlägg tog hela min naturkunskapstid att skriva...  Fy för internet!



RSS 2.0