Stockholm-Dalarna

Sista dagen med jobb, en vecka ledighet:) jag gillart! Imorgon kl 7:00 gå båten mot nynäs så det blir att gå upp tidgt, 5:00 har jag räknat ut att man kan sova till för att komma i någolunda bra tid till båten:)


Nu skall här packas! hej



måndags

Godmorgon! Inte hunnit blogga på hela veckan har mest hmm.. jobbat!  5 dagar på bolaget och sen igår på smakrike.
Idag har jag en lektion i skolan sen har jag riskettan i tre timmar sen till frisören sen skall jag packa.
Imorgon har jag praktik hela dagen på bolaget och sen på ondagmorgon åker jag till stockhom:)



Pusshej



GRATTIS TILL STJÄRNAN

Idag fick sara sitt efterlängtade KÖRKORT!!  premiär turen gick som en dans!♥



the day is to day

Idag är dagen då jorden kommer att gå under enligt en gubbe i USA, saay whaat? Big no no

bring joy, peace



Just so you no

Mina händer luktar lök med en blanding av fisk, så just nu hatar jag att ha pratik! Inte nice at all:(

så då vet ni vad jag skall ängna kväll med, skrubba skrubba skrubba! hej

Onsdag

Godkväll!
Sitter nu och pratar i telefon med felix, sara fixar med tröjan till marcus och humöret är på topp här! :)
Vi har varit med sebastian ikväll och legat i almedalen och käkat mumsmums, hur mysigt som helst att få träffa grabben!   Imorgon har jag en hel dags praktik till och sen skall vi ut till när och fira marcus och ge han den speacade tröjan:)
Har insett att det är fett dyrt för "fastläningar" att åka båt hit, eftersom jag bor på gotland så kostar det 42 kr medans en som bor på faslandet får betala 70 kr enkel resa, dyrt!
Puss på er!

wonderf

Det är en härlig dag, praktik nästa!

myskväll med de bästa!

satan i gatan vad gott med muffins!
Sitter hemma hos jakob med sara, idag har jag varit en sväng på praktik men mådde så jäkla illa så jag gick hem vid ett och la mej och sov. Vaknade upp och mådde hur bra som helt någon timme efter. Sen kom hem sara hem och vi traskade ner till öster ovh köpte en t-shirt och textilpennor.. Sen gick vi till jakob och hade tacokväll, super gott!
Nu sitter jag och kollar på när sara tar nässprej för första gången i sitt liv typ, ser jätte roligt ut! :D
Imorgon kommer sebbis hit och leker med oss yaaj! :)

spårat ur

+


at all times

You are good all the time! all the time you are good!


Hade en riktig mysig eftermiddag igår med mina fina vänner anna, joel, albin, johan och tobbe! Vi solade, kastade lite boll och åt glass ifrån glassbaren:) Sen på kvällen var jag på möte inför ungdomsmötet vi skall ha på lördagkväll och hjälp vad jag skrattade, nästan grät av glädje! Helt underbart gäng!♥
Nu skall jag packa ihop en väska sen flyttar jag in till stan för resten av veckan. Har praktik torsdag till söndag så kommer nog inte hem förrens på måndag efter skolan, så ingen blogg här igen på ett tag:(   Ha det gött!



L

Godmorgon!

Solen skiner ute och det är 20 grader i skuggan! galet bra för att vara början av maj:)
Man måste ju bara ut och lägga sig i solen och steka! skall bara tvätta och städa på rummet först men sen får det bli att sola någon timme eller så. Se skall jag möta upp med anna efter jobbet och gå och käka glass med henne och grabbarna:) Myyys! Sen ligga på en filt i almedalen tills bussen går hem vid sju ikväll.  Och sen är jag ledig i morgon oxå ! :D  så jäkla härligt! Dock jobbar jag helg i stället :/


På med musik och fram med dammsugaren, nu skall här städas!! Puss


vilken vän jag fann <3




Värdens finaste vän!


första dagen på praktiken

Första dagen på praktiken är då avklarad:)  Gick as bra, lite nervös vart man först när han skulle testa mina knivkunskaper ;)   Är helt slut i benen och i hjärnan, får bli att gå och lägga mej tidigt ikväll. 
Imrogon är det samma sak igen, börjar halv tio och sen jobbar jag troligen till sex halv sju tror jag. Sen skall jag klättra imorgonkväll på en klättervägg med selw och hela köret, kommer bli as kul tror jag:)  
 Flyttar in till farmor i stan för resten av veckan så jag kan få sovmorgon! Tar med mej gamla greta (cykeln) !
Så blir nogi nte något inlägg här förrens på söndag kanske?

Nu skall jag fixa mat och sen se big brother!  later!


Kort kort kort

Hej!  får bli ett kort inlägg ikväll!

Idag har jag haft två lektioner trafikkunskap och samhälle. Slöt vid 1 och då gicka jag hem till jakob där vi drack te och och kollade tre avsnitt av ängeln gabriell sen sprang jag ner till tandläkaren sen upp igen till öster för att möta mamma. Fick med mej hem två par skor ett par svarta till serveringen och ett påa låga mörkblå som jag skall ha nu till våren:)  Köpte även två par jeansleggings från VILA, jag älskar den modellen har fyra st därifrån nu.. haha blev iallafall ett par militärgröna och ett par hel svarta, jag är nöjd!

Imorgon börjar praktiken så borde nog sova nu... godnatt!


Valborg

Shooo brooh!

Hade ni en bra valborg? Jag jobbade från fyra till elva sen hem, snabb dusch och sen kom anna och samuel och hämtade mej sen drog vi ner till nisseviken. Jag tog på mej min gb-dress från åttan och satt och drack vatten och fnissade i baksätet. haha  kändes som att jag varit och tränat, från och med nu är anna och samuel mina föräldrar! set and done!
Sen såg vi film hela natten, vi kollade första avsnittet av ängeln gabriell oj hjälp vad jag älskar det programet! Borde visa hela säsongen på tv igen!! :D

Nu skalll jag göra ansiktsmask fast på händerna hej hå



RSS 2.0