I look at you sometimes and smiles

Sett fångarna på fortet det var barnen mot föräldrarna som tävlad denna gång, barnen vann:)  Dom har verkligen lyckats med att behålla de "gamla" banorna som var med förra gången det gick vilket väll var flera år sen. Tex cylinderna, skulle helt klart åka dit och göra det om jag blev tillfrågade, inte en tvekan om saken! Vilken upplevelse säger jag bara GRYMT!!  :)

Min mobil har dött så nu skall jag leta fram laddaren som jag alltid tappar bort på något vis haha! Sen skall jag gå och sova så att man kommer upp och med bussen som går 07:45 :O  Fy fan vad man får stå ut med, jag är icke en morgon person, so dont mess whit me when im new awake! HAHAHA


Peace!

Älskade<3

This is it

Har inte allt varit på "blogg humör" de senaste dagarna av olika själ. Men now Im back! and here to stay! hahah;)

Dagen har varit bra. Haft 3 lektioner idag vilket gör tisdag till den längsta dagen om man inte räknar med måndag.  Har haft projekt och företagande där man skall bygga upp ett företag eller liknande från scratch på låtsas , min grupp skall ha ett choklad inspererat café med en lite gammaldags känsla:)  Tror det kommer bli grymt, på torsdag skall jag och min kompanjon jakob göra ritning över hur det skall se och sen skall det sökas bygglov, på låtsas alltså hahah:P

Sen har vi haft svenska och idrott, fått en ny lärare i idrott, en tjej! Har aldig haft en tjej i gympa har bara haft killar av någon konstig anledning men hon verkar bra eller jag hoppas att hon är det iallafall! :)
Imorgon har jag sovmorgon till kvart i tio men vad har jag för använding av det ? ingen alls! Går ingen buss in senare än den på morgonen som passar:( Bläääh!! Jag vill bo i stan!  Men jag har ju anna som oxå är lantisbo så vi är iallafall två :)

Hur har ni haft det idag?



I rather be with you!

L



Ljuset på andra sidan

Det är sol ute och jag ser ljuset hahah:)


Keep on walking

Sitter här med nybakade äppelpaj och vaniljsås, jealous much?;)
Vill packa min väska och resa till varmare land! Långt bort och länge är så sjukt trött på detta väder och ser inte alls framemot att det skall bli först höst och sen vinter och att det skall bli kallare och kallare, blääh nej jag är en sommar mäniska!:D  Jag vill ha det varmt och sol hela året!
Någon som håller med?

Har inte träffat en endå person idag eller där ljög jag har ju träffat mamma och pappa osv men ingen annan på hela dagen:O  Men har inte orkat med något idag! Fattar inte varför jag är så jäkla trött?  Kommit in i en sån dålig period nu efter sommarlovet, kan inte somna på kvällarna och har inte kommit rätt in i dygnet ännu.
Och är ännu förskyld sen dalarna det är ju typ tre veckor sedan det vill inte ge med sig:( jag blir inte ofta sjuk men blir jag det så tar det sjukt lång tid tills jag blir frisk... 

Nu blir det honungs tee! gött;)
 

  


Helg

Min lediga dag har spenderats inomhus i soffan, det regnar ännu har gjort det i flera dagar nu börjar bli rastlös nu med! :(
Sitter och kollar på the hills och varje gång jag ser det blir jag alltid lika arg på Hedi att hon inte lämnar spencer han är ju en idiot! Man fattar inte vad hon ser i honom!!

Ikväll funderar jag på att tona håret, vill ha något nytt till hösten så hoppas på att det blir bra! Har köpt mörk guldblond färg så det blir en lite ljusare nyans kanske inte blir så jätte stor skilland men lite iallafall:)
Peace


coffe

Gääääsp! Shit vad trött jag är....   Har inte alls haft någon jobbig dag i skolan eller så där nej tvärtom en helt soft dag men är ändå helt död typ, somnade nästan på bussen precis innan jag skulle gå av, fick kämpa för at hålla ögonen öppna och nu vill jag bara gå och lägga mej och sova! Men känns inte så smart att göra det för då kommer jag inte att kunna somna inatt istället så får ta och kämpa med att hålla mej vaken ett tag till:)

Hur har eran eftermiddag varit annars?
Jag stannade kvar i stan när jag slutade, vi gick hem till sara och drack varsin kopp av äkligt kaffe ( vi kan inte koka kaffe) haha, sen cyklade vi neråt öster och träffade bella och jakob:) myyys eftermiddag!

Nu skall jag gå och kolla om mitt papper har kommit så jag kan skicka tillbaks min mobil:)


Just so

Det bara kom och slog mej i huvudet, bang och jag är trött..  Funderar starkt på att gå och duscha sen gå och sova, ja så gör jag!  Har bara två lektioner imorgon, matte innan lunch och sen var det något mer på eftermiddagen som jag inte kommer ihåg, slutar vid två och sen på fredag är jag ledig igen:)

Jag bara älskar Oskar Linnros!
Oskar Linnros – Genom eld
Oskar Linnros – Från och med Du
Oskar Linnros – Din mamma



K

Har ni kollat ut idag? Här har det regnat och blåst konstant hela dagen! Helt sjukt kallt har det varit med, vill plocka fram alla mysig tjocktröjor för nu är hösten här. Borde inte detta väder komma om någon månad eller två då skulle jag inte vara förvånad men nu i augusti nu skall det ännu vara varmt och sommar, eller har jag fel?

Har ni haft fint väder idag?


ledig idag

Shit vilken mys dag! Vaknade vid nio av att jag fick sms på mobilen så då tyckte jag att jag ändå kunde gå upp:)
Sen tog jag mej frukost och satte mej och såg jims värld hängde upp lite tvätt sen gick jag och satte mej vid tvn igen. Sen kom pappa förbi hem och åt och nu sitter jag vid tvn igen och ser sagan om konungens återkomst. Trodde inte att den var så lång den är liksom 4 hela timmar! :O 
Älskar när man är själv hemma och det är helt tyst i hela huset och ingen stereo som står och dunkar i bakgrunden och när man inte har någonting speciellt att tänka på:) 

Skall ta mej lite att äta nu och sen skall jag återgå till filmen, skriver mer senare :)
Ha en jätte bra dag allihopa! :)


so do you

too much coffee? oh yess! Helt speadad, plus att jag sitter och dansar till Danzel – Put Your Hands Up In The Air! (Radio Edit) kan det bli mkt värre  Wraaah   jag vill ut och dansa!;) nu,nu,nu! 
 Nej nu får du ta dej samman för nu skriker mamma om att jag skall skruva ner, ta dej samman kvinna! höhö

p p p p pokerface!



First day

Känns helt underbart att vara tillbaks i skolan! Och får träffa alla igen.
Fick vårt schema idag oxå värsta slappt! Inte många lektioner per dag + att vi är helt lediga på fredagar i typ en månad framåt. Känns lite tråkigt på ett sett, vill liksom komma igång med studierna och få in rutinerna igen..
 men det är väll vad man får räkna med nu i början så jag är glad ändå:)
Börjar med att vara ledig imorrn för att vår lärare som vi skulle haft är i afganistan?? 
Så imorgon har jag bestämmt mej för att ta en filmdag/mys dag hemma i soffan det blir en extra dag på lovet nästan;)
Later-



första dagen

Skolan börjar om en helv timma och jag hr vaärit här sen halv elva och draigit runt i skolan med annapanna och sen har vi varit och ätit av skolans goda mat, "host".. Nu är jag och jaakob hemma vid sa! a och kollar på henne när hon springer runt och fixar i ordning sig:) 
Jakob är helt inne i sen nya mobil så han är inte så kontaktbar just nu haha;)

Ha en bra dag!    //Madeleine


HR09

Lite dålig uppdatering idag förlåt! Men har inte haft någon tid alls över. Varit i stan hela dagen och sen nu ikväll hr jag varit borta på möte..
Hur har eran dag varit?

Iallafall, imorrn börjar skolan och jag kan ärligt säga att jag är sjukt taggad att få träffa klassen igen! Vi kallar oss "ONE BIG HAPPY FAMILY"  och det är precis vad vi är!:D  HR09 imorrn då jäklar! ;)
Pratade med min fina annapanna och det blir buss in imorgon med henne, min busskompis:)
Nu skall jag fixa naglarna och duscha sen blir det direkt i säng, Godnatt sov gott!




Dagens



Dagens outfit:
 Skjorta- Vila
Linne- carlings
Jeans leggings- Vila
Väska- Cubus

Snart kommer sara och sen åker vi in till stan och träffar jakob:)
Skriver mer om dagen när jag kommer hem.. 
LOVE

Come on over baby

Tiden bara flyger iväg när man sitter vid dator med spotify i öronen och man blir alltid lika chockad över hur mkt klockan blivit.  Jag verkligen älskar min mobil! Kommer att få separations ångest när jag skall skicka tillbaks den:( Men kan ju inte ha bara halva skärmen som fungerar haha:D
Lite kul är det när man får sms och man får gissa sig fram om vad som står på de första raderna haha;)

Imorgon skall jag tillbringa min sista dag på sommarlovet med jakob och sara:)  Vi skall in till visby och kolla lite i butikerna och sen skall jakob kanske köpa en ny mobil!:)

Riktig old låt! Man blir glad av den:)

Christina Aguilera – Come On Over Baby (All I Want Is You) - Radio Version


Hur skulle jag klara mej utan er? ♥


Från och med du

Man måste bara älska den här låten!

Oskar Linnros – Från och med Du


Står I din port står bara still
För en minut sen var du min
En tredjedel av den jag var går hem
För en är krossad, en är din
Det här är slutet på vår film....

Körkort nästa

Har varit ute och öningskört med mamma nu, gick faktist bra för en gångskull:)
Brukar sitta och vara helt stel i kroppen och vara as rädd för att göra något fel, har bara kört några gånger men nu kändes det jätte bra :) Glad tjej som vill ha körkort nu,nu,nu!!


Övningskör du eller har du körkort?


+

Några saker som jag vill ha i min garderob i höst!    (från h&m)




lovley

Är helt slut i kroppen, vi gick och la oss vid 5 i nättras (morse) eller jag somnade då iallafall då:P sen gick vi upp vid tolv för då tyckte sara att vi inte inte skulle sova bort hela dagen. Vilket nog var bra:)
Sen så bakade vi kladdkaka med strössel hjärtan på, vilket fick det att smaka banan tyckte jag, as gott! Och kaffe såklart haha;)   Dricker du kaffe?

Sen tog vi oss hem tillslut och sen åkte vi ner till mammi och pappi och käkade pizza med resten av familjen.
Ikväll blir det hemmakväll framför tvn, skall se sagan om de två tornen med syrran:)
Ha en bra kväll! Peaceforlove


Kaffe med sara och jakob








Druckit en massa kaffe och ice te- så gott!
Nu blir det wii super mario!:D

You just have to love it!

gilla de





at jakobs place


just so fucking great

Vilken dag alltså! först går mobilen sönder, great och sen så blir det marinad (fråga mej inte) över hela köket ännu mera great .. Vad händer härnäst är frågan? Inte min dag idag alltså haha;)
Ikväll åker vi till jakob, länge sen man träffde han ju :) Kommer bli grymt som alltid! :D

Nu skall jag dusch bort marinad lukten sen skall det grillas;) kissandlove


IT SUCKS

Bara haft min mobil ett dygn och den har redan gått sönder! bara att skicka tillbaks, suck!
K


Sun


Glad tjej


 
Glad tjej!  Min mobil kom idag med posten, gissa om jag blev lycklig typ fick typ värsta glädje ruset när jag fick höra att den kommit:)
Så nu sitter jag fastklistrad vid den och försöker lära mej alla funktioner och sen håller jag på att vänja mej med att ha hel touch vilket jag aldrig haft förut, hade bara två knappar på min förra som var touch.. 


hucch just stop

Igår hade vi som sagt hade vi sagan om ringen marathon extended-version, orkade inte se alla så jag och sara åkte hem när vi hade sett en och en halv film, varje film är ju liksom 3 ½ timme långa så det blev ganska lång tråkigt tillslut:P
Nu ligger jag och ser Laguna Beach marathon, är typ rastlös men har ingen lust att göra något ändå:(  Så resten av dagen skall jag spendera framför tvn :) 

Trodde aldrig att jag skulle säga det men jag ser faktist framemot att böärja skolan på tisdag, skall bli skönt att få in lite rutiner i livet igen:D 
´Ha en bra dag allihopa:)


away

Skall nu iväg och klippa mej sen blir det filmkväll med de bästa! :)


höst


Känns som att det är höst idag därför valde jag den här bilden, känns som att man bara vill ta på sig en tjock halsduk och gå i ide!  Vaknade vid nio imorse av att det ös regnade, och det gör det fortfarande:(  Jag vill ha mer sommar!
Idag får det bli en inne dag skall bara städa lite sen skall jag ta det lungt och ligga med en stor filt framför tvn och dricka the och försöka att bli bra från min förkylning:) 
Vad skall ni göra idag?

Har fått höra att stockholm börjar skolan idag, jag vill bara säga att jag lider med er! <3
löv

Call

Hosta ihjäl mej själv snart! Helt sjukt att det skall ta sån tid att bli frisk från min lägerförkylning:(
Idag har vi varit inne i och kollat lite i visby, har köpt lite kläder till skolan. Blev två jeans leggings ett par blekta blå och ett par hel svarta sen har jag köpt en ny väska med. brukar ha en tendens att köpa för små väskor så att jag inte får plats med något men inte denna, denna är stor och rymlig och jag tror till o med att jag får i mina skolmappar i den vilket är ett stort plus;) Nu väntar jag bara på min nya phone!
Mamma har bokat klipptid till mej nu medansvar borta, så imorgon skall jag klippa mej. skall bli skönt att tunna ut håret lite och fixa luggen vilket kommer att bli awsome:)

Det är mindre än en vecka kvar på lovet nu:O    JAG VILL HA MER!!
Ni skall jag gå och hälla i mej lite mer äkel hostmedicin:(  
Love ♥



kaffe

Gissa vad jag gör- jag dricker min andra kopp kaffe för dagen. Har fått för mej för att jag skall börja dricka det haha.
Har till o med börjat gilla det, vuxenpoäng til mej! höhö;)
Idag har jag som sagt varit inne i staden hos farmor och farfar och imorgon åker jag in igen, skall till tandis sen skall jag gå på stan med sara, lillsyrran och hennes kompis.
Shit va jag saknar dalarna och alla mysiga människor! Vill bara upp dit igen!<3

Skolan börjar om en vecka och nu har jag bestämt mej för att köpa min mobil. Gick inte att beställa den över internet men pappa skall ringa dom imorrn så hoppas på att jag har den snart här, bestämde mej för en svart LG Viewty :)

Nu skall jag gå och sova och sen vakna upp super pigg imorgon, måste upp vid sex vilket kommer göra det extra svårt att komma upp haha;) Godnatt!

Flug attack:O

Blir attackerad av flugor!:O  Dom är sjukt äkliga och vi har massor i vårt tv-rum!  typ sådär 100 st? Hatar när dom kryper på en dells att det inte bara kittlar när dom går på en, utan nej dom skall sitta i ansiktet oxå:(

Idag skall jag och bror in till stan, ahnb ska köpa vax till bilen och jag skall bara åka med som sällskap typ och sen måste jag ju packa upp väskan från dalarna. hittar inte ena väskan:O  hoppas på att jag glömde den i saras bil, för min laddare+ mitt legg ligger där;) Så just nu är min mobil död tills jag får tillbaks laddaren..

Skriver mer sen när jag kommit hem..  Kärlek till er ♥


trött tjej

Trött tjej men glad sitter vid tvn och ser alla avsnitt av glee som hon missat när hon varit borta, konstigt att prata om sig själv i trejdje person:O
Kom hem vid fyra i nättras med båten efter 12 timmars resande från dalarna, snacka om att man är trött nu..  Pappa väckte mej vid två om att det var mat, då kollar jag runt lite yrvaket i mitt rum och ser att min mamma varit och städat min garderob :):)
Har haft så en så sjukt bra vecka!  H20 helt klart bäst!! Kommer sakna alla sjukt mkt men vi ses ju igen i oktober:)

Nu blire kalaspuffar och mjölk!  Något som jag inte ätit sen jag var liten!!  PEACE


Jag och Sara på tågstationen i Ludvika  :)


Dalarna nästa!

Nu är väskorna packade och klara, förstår inte att det alltid blir så mycket packning nä'r jag skall någonstans:P
Båten går vid o7:05 imorrn bitti från visby så skall gå upp vid kvart i 5 och packa frukosten:S  Måste komma ihåg att sätta klockan så att jag inte missar den, ..
Blir inget bloggande på mer en vecka för kommer inte att ha tillgång till någon dator. Men finns på mobilen om det är något:)   Ha en bra vecka alltså och så hörs vi nästa söndag!! Peaceout!



seven

Vi såg två grymma filmer igår kväll, två thrillers inte riktigt min typ av filmer men dom var fasktist riktigt bra!
Först såg vi seven, det var en riktig kuslig film då Brad Pitt och Morgan Freeman var mordutredare filmen handlar om de 7 dödssynderna: Gluttony, Greed, Sloth, Envy, Wrath, Pride och lust och då alltså sju mord...  Värd att se och det skadar inte att Brad Pitt är sjukt snygg heller, eller hur? ;)
Den andra filmen var  TheKingdom den handlar om terrordåd i Saudi arabien. En 5 av 5 toast film! :D

Nu blire frukost sen skall jag börja packa! Imorrn blir det Stockholm och sen Dalarna!  YEEEEEEH cant wait!!! :)






Movie time



Snart kommer Sara sen drar vi och ser film! ;)  Lataroo

At home

Hemma från ett underbart mysigt läger med en massa underbara människor! Är grymt trött, kom hem igår vid fyra igår och sen så åkte vi till mammas gamla skolkompis och åt middag, höll på att somna i soffan haha:D  Nu skall allt packas upp och tvättas och sen skall jag packa igen för på lördag drar jag till dalarna i en vecka, AWSOME!! :)
Ikväll ryckas det om att det kanske skall bli pizza och filmkväll! Wohoooo jag gillar sommaren!:)

nannana nanana nananaa heyheeeey goodbye ♥


RSS 2.0