ANDAS IN, ANDAS UT

Arg


just hello


jag hoppas

hola
Hade världens bästa midsommarafton, mycket glädje och mycket dans! Träningsverk efter? mmmm..
Sen på lördagen och söndagen jobbade jag kväll båda kvällarna, värt att vända på dygnet kanske? . Idag var jag ledig så har hängt i visby hela dagen med anna ida matida albin och joel, käkat på uteserveringar och myst vid ringmuren:) Inser att dom få dagarna jag är ledig skall jag spendera just så! Med mina vänner! ♥

Imorgon jobbar jag, upp tidigt för vi skall ha personalmöte och menyprovning vid tio sen jobbar jag restan av dagen..  Men har iallfall sovmorgon på tisdag för då jobbar jag kväll och resten av veckan med:) 
Min nya favorit låt- Timbuktu – Resten av ditt liv
Out and over


Kände äntligen av lite sommarvärme men nej då skall det börja regna istället, toppen!
Har haft en vecka sommarlov nu, och desstutom har jag varit ledig oxå:)  Bara legat hemma i soffan och kollat på repriser från vinterns program. Idag har jag varit inne i stan en sväng, fick med mej hem två par kläningar ett skärp och ett par nya serveringsskor eftersom mina försvann på något konstigt vis från min praktikplats:P

Imorgon är det midsommarafton och det är enda dagen jag är ledig i midsommar, vi skall fira det hos våra grannar hela dagen sen på kvällen åker jag och sara till timans.  det blir en lungn mysig midsommar för mej i år alltså;)

out


got to be

Hejhejhejhej!
Nu är kalasandet över för ett tag:) 
Igår Magnus med tårta och grillat och sen hem till jakob på ännu mer mat♥, underbar dag/kväll så att säga!
Vaknade upp imorse av att kattungarna partajade loss precis brevid min madrass, mysiga varelser med vassa klor! ;)
Kom hem vid halv tio för sara skulle upp och jobba sen sov jag till ett på soffan framför brother & sisters, sen var det bara jobbigt att gå upp igen ont i hela kroppen och snygg morgonfrilla hade man, så blir det när man sover bort halva dagen:)

Jag har blivit kär i  filmen 127 timmar och musiken i den, Underbar och helt klart värd att se! ♥


All ära




GRATTIS MANNEN!  18ÅR

is it me

Ingenting blir som hoppas och vill

lets hope

Fick officiellt sommarlov igår, missade halva avslutning för att jag var hos tandläkaren:P   Men fick iallafall mina betyg tillslut och jag är nöjd! Det firade vi med att gå till thaithaí och käka lunch och sen myste vi vid ringmuren några timmar:)  Igår kväll förlde jag med och såg på jockes bal och sen fick vi åka mustang med annas pappa, Ut till snäckan där vi körde lite vollyboll med simon och johan. Kvällen slutade med film hos simon, kom hem vid två sen sov jag till ett:D 
Idag är det riktigt kallt och blåsigt ute så jag väljer att vara hemma idag. Skall ta tag i städningen inför helgen och sen plugga lite körkortsteori, en månad kvar tills jag fyller 18:D ♥

Puss


Något som jag funderat på ett tag

Jag vill ha en tatuering, ett enkelt litet hjärta på handleden.

symboliskt men ändå fint!


morning

Godmorgon! Ledig idag och imorgon sen har jag avslutning i skolan på torsdag så ja man kan säga att jag fått SOMMMARLOV!   Nice!
Haft en helt underbar helg, i lördags var jag med "kören" åt pizza och sen så sjöng vi på snäckan,jag älskar snäckan det är så underbart där, alla fina vänner och miljön gaaah  jag älskar det!♥
Sen i söndags var jag först hos Johan och sen hos Annici på studenmottagning, glada studenter kan jag bara säga!:)

Hade tänkt idag att jag skulle vara ute så mycket som möjligt i solen men det är kallt ute så blir att bädda ner sig i soffan och se någon bra film sen måsta jag städa mitt rum med..   Inatt kommer tre galna stockholmare hit som skall vara här tills på lördag, spontant må jag säga, men jätte kul ;)

Nu skall jag städa, det regnar här :(  Peace




Sing nananana

Praktiken är över:(  Jag har älskat nästan varje dag av mina sex praktikveckor, så underbart ställe hade inte kunnat fått det bättre! Världens roligaste och snällast personal och hur roligs som helst att fått vart där tsm med Fanny:)  Vi blev hurrade för på sista dagen och sen fick vi varsit pressentkort på restaurangen, det är där jag kommer att hänga i sommar alltså! ;)

Igår var det studenten nere på kongresshallen, 700 studenter sprang ut på balkongen och ut till sina vagnar sånt ös det var! Folkfest är bara namnet för vad det var!:D   OCH nästa år är det min tur, gaaach!
JAG ÄR GALET TAGGAD INFÖR STUDENT 2012!!!!
Sen på kvällen drog jag och anna med grabbarna och badade i lojsta träsk, mysigt! 
I eftermiddag skall jag ut till klintehamn och möta upp med anna och sara och sen skall vi fika och ikväll skall vi sjunga på snäckan:)  Sover hos anna ikväll och sen imorgon blir det två student mottagningar:)

Sen är det bara 4 dagar kvar i skolan sen SOMMARLOV!  just love it! 






:)

You give med something to smile about ♥

RSS 2.0