satan i gatan


wedding in london

Utvecklingsamtalet gick bra, jag är nöjd med mina betyg!:) Hade en underbart fin eftermiddag igår, vi var i almedalen i 5 timmar! Vi låg och solade och fikade, pratade och umgicks. super skönt väder!
Satte och såg lyxfällan igårkväll när jag kom hem då Rozanna var med, så jäkla bortskämd, pinsam tjej!
idag är jag ledig, skall städa och sen kanske sola lite? :)  nu sitter jag och ser det kungliga bröllopet i London mellan prins william och kate, sjukt fin brudklänning! ;)

Jakob fotade lite igår så får se om jag kanske kan få någon bild att lägga upp här sen.
Tack för igår snyggingar!



almedalen




duktig tjej

Känner mej fett flitig idag
-haft min sista svenska B  lektion för terminen!
-Har nästan gjort klart mitt hemmaprov i matte
-Pratat med med lärare om betyg
-Äntligen gjort mitt prov i genitik som skulle varit klart i julas...
-Bakat chokladbollar till pickniken imorgon!

Har varit en jätte bra dag, suttit i caffis och pratat med vänner druckit te och kollat på folk. Det är min och Annas favorit syssla. Lite blåsigt har det varit dock, inte samma sommar värme som igår:/ men jag kämpade på, hade bestämt mej för att inte ha jacka på mej och det höll jag stenhårt på! envis som tusan skall ni veta! haha

Imorgon skall det vara fint väder och det skall vara varmt för då skall jag och några vänner ner och ha årets första picknik i almedalen, har inga lektioner imrogon bara utvecklingsamtal, och det börjar 8 så det är bara att gå upp lika tidigt som om det vore skola. Sovmorgon lockar just nu mer än utvecklingsamtal ;)

Varför kan man inte se statistiken för? Någon som har samma problem?

Puss

hej bruna ben här kommer jag!


underbart

Jag älskar solen, tjalalala

school

I morgon börjar skolan igen, går två dagar sen är jag ledig igen två dagar sen skalll jag jobba på valborg så missar elden iår :/ känns lite sådär tycker att det är sjukt mysigt när man står och lyssnar på kören som sjunger och kollar på elden, andas i våren och kollar på raketerna, hur firar ni valborg? :)

Har nu oxå skrivit klart och skickat in naturuppgiften, ät bäst på att flytta fram grejer istället fär att göra dem med en gång! Får ta och skärpa till mej nu de sista veckorna innan skolavslutningen.

Nu skall jag gå och kolla att jag har allt jag skall ha med mej i morgon sen skall jag sova! Godnatt!


hemma hos jakob



Hej hej hej

sunday

godmorgon! Ännu en dag med sol och värme!  oh happy day I love you!
Hade en mysig kväll i havdhem med en internationell drama grupp som var på besök från USA, vi fick kolla på lite olika draman och sen fick vi själva var med och agera, höhö det gick ju bra... hmm;)
Sen vid elva så gick vi fackeltåg till havdhemkyrka där det var en midnattsgudtjänst, super mysigt!

Nu sitter jag och lysnar på gospel och skall äta sen åka till jakob, länge sen jag träffa grabben! Blev otroligt sugen på att sitta ute på en filt och fika:) 


Jag älskar solen

Varit och fagat vid sommarstugan idag, sjukt varmt och solen lyste så man kunde gå i shorts och linne! Underbart!:)

Skriver mer imorgon om veckan, skall göra iordning mej nu och sen blir jag hämtad sen blir det havdhem ikväll och covernt player:)

Puss


Min fina anna är äntligen hemma från london, skall krama ihjäl henne ikväll! ♥


//

LOOOOOOV!!!

I helgen har jag
- bakat ttvå tårtor
- varit med farmor och mormor
- legat ute och solat
- övningskört
- träffat sara
- hoppat studsmatta i två timmar nonstop

Nu skall jag baka den tredje tårtan, är så sjukt trött på tårta nu tur att ingen i familje fyller år förrens i juli och då är det ju jag som fyller!   18år galet!
Har oxå anmält mej till frizon i augusti, vilket kommer bli sjukt bra, bara jag får jobb snart! ;)
Imorgon åker jag och ledar gänget till burgsvik och fixar iordning det sista till lägret sonm börjar i morgokväll, tror att det kan blir sjukt bra! Alla kommer att hata ägg efter de dagarna, mer säger jag inte ;)

btw någon som vill göra mitt arbete om skogskövling?` hör av er isåfall!

Puss



13

Hade en väldigt trevlig eftermiddag/kväll hos anna med sara och grabbsn, mysigt gäng! Vi bakade, lagade mat och skrattade. Tänk om vi alla var syskon, stackars den som är mamma åt oss isåfall haha;)
Idag är jag ledig och skall jag plugga, ringa om sommarjobb, springa, baka tårta och sen upp till simon och planera ägg tävlingar till påsklägret! :D

vad jag längtar till sommaren!



pea

Godmorgon allihopa!

Förvånatsvärt pigg idag, började 8 idag för vi har flyttat svenskan så inga mer sovmorgnar till tio:( men dock istället är vi helt lediga på onsdagar så det är värt det!!
Sen går jag halva dagen på torsdag och sen lediga igen på fredag, avundsjuk?  och sen påsklov! skall bli så jäkla skönt :)

Nu har vi sett gökboet på svenskan och snart har vi samhällskunskap sen lunch och sen idrott, funderar på att springa då ?. Efter skolan skall jag träffa anna och sara!♥  Puss


helg

Toppen helg säger jag bara!


skit

provet gick ju ... emm bra?

cocco.se


skall köpas!

6 april

Veckorna går fort nu, hinner knappt blogga,förlåt för det!
Pratade med bolaget igår om praktik, blir nog as bra dom verkar schyssta så kommer nog att trivas där! Nu är det inte långt kvar i skolan går 2 veckor till sen praktik i 6 veckor sen en vacka tillbaks i skolan sen SOMMARLOV!:D

Idag har jag haft en lektion 10:45-11:15 sen så hade jag den stora turen att få åka med frida hem så var hemma vid 12. Sen har jag varit på första läger planeringen inför påsklovslägret ! Kommmer bli sjuuuukt bra kan jag lova! :D
Mamma har bokat riskettan och risktvåan i maj, spännande ;)


viljan att vara

'

Tagit mej till skolan nu, försov mej som tusan så fikc åka med amma in. Kommer in till skolan och inser att vi har sovmorgon idag till kvart i tio! Så nu sitter jag vid datorn och skall försöka pluggga något när jag ändå har tid..
puss

Dom som ler

Sitter hemma ikväll, lyssnar på mys musik och dricker te! Har oxå hunnit med att se "så skall det låta" med min far♥ Känns som när man var liten och jämt var hemma på lördagkvällarna och satt emellan mamma & pappa och såg melodifestivaeln och hejdade på den som var snyggast, och yngst för den delen med. Och sen bli fly förbannad om någon gammal schlager gubbe vann ;)  Jag gillart!

Lämnat in inköpslistan idag till maud, hoppas på jag kom hiåg allt annars blir det jobbigt nästa vecka när vi skall laga vår trerättersmeny! seen har vi ett teoriprov dagen iannan oxå :o 
Imorgon skall jag övningsköra, gissa om jag är taggad på att få körkort! bara typ 5 månader kvar :(
Tänk när man sitter där och håller ditt körkort för första gången och man sen bara kan köra ut själv på vägen! Vilken frihet! :D

Nu skall jag ner och se ett avsnitt av BB sen sova! Ha de fint hej!

Veronica Maggio – Kvällens sista cigarrett


RSS 2.0