Apr. 24, 2013

En vecka kvar av den här säsongen sen så åker jag hem till ön! Skall bli så underbart skönt att få åka hem och få komma in i gamla rutiner och att få hänga med mina vänner:)


:(

Att en slutsäsong kunde se ut så här, allt är upp och ned och man vet varken in eller ut! Nu är jag redo att åka hem!


Apr. 12, 2013

Allt suger.


Sjuk

Hej! Ligger ned bäddad i min säng med en kopp te och tycker synd om mej själv för att jag är förkyld! Buhuu! Jobbat på dagis idag på min lediga dag ifrån restaurangen, jobbat 16 dagar i rad på fredag.. Men lördag då jävlar skall jag njuta extra mycket av att äntligen ha hel ledigt! Då blir det grym skidåkning med Linnea för då skall det vara det grymmaste vädret på hela säsongen, håller tummarna för det iallafall:) Imorgon blir det jobba sen skall vi spela brännboll på vm platån mot piststörerna och sen burgare och bärs! Kan bli grymt roligt tror jag:) nu skall jag vila och tycka lite mer synd om mej!;) puss


4/4

4 april redan? Waaaaht? Säsongen slutar om mindre än en månad:( bläääää vill inte ens tänka på när man skall säga hejdå till alla som åker hem redan 3 maj och att stå och vinka av tåget när c åker hem kommer bli så jobbigt! I sommar blir det iallafall vi igen! Gaaaalet! Oooupsi;) Wooop! Jobbar röven av mej de sista veckorna, 16 dagar i rad med jobb på både olympia och dagis, värt? Nja kanske inte nu men sen när lönen kommer så ;) imorgon skall jag jobba dagis 7:15 börjar bag med öppning! Såååå godnatt!:)


RSS 2.0