najs

Åker till stockholm idag! Waaaah

ledig

PLUT-dag idag så är hemma, kände att jag behövdes lite sovmorgon och en slappardag i soffan så det är precis vad jag gör! Ligger i soffan och kollar på film :) Skall plugga lite och sen måst jag packa till Stockholm för måste åka direkt från skolan till båten i morgon sen stannar jag och sara kvar där till söndagkväll och sen tar vi båten hem.

Juste hade min första körlektion igår :O  Fruktansvärt nervös var jag kan jag säga! ;)

Nu blir det mer film, hej!

Den här halsduken skall jag ha i höst!


where´s the party!

Oj jävlar vilken helg det blev! bagerimässan och middag på kungsholmen sen utgång på fredagkvällen, blev shopping på lördagen för att sen åka ut till frihamnshallen och jobba på where´s the party by carlsberg, 3500 människor och fullt ös med axwell och sebjak, en grym kväll blev det inte mycket sömn då vi kom hem vid halv sex och gick upp halv åtta igen för att åka ner mot båten! 

Sitter just nu på svenska lektion med maggan, har ont i hela kroppen och håller på att somna när som helst!  puss på det !
www.stureplan.sestockholm

Fet dag- Imorgon blir det stockholm med klassen!  :) Fett

det går bra nu

En helt underbar söndag har det varit:)  träffat vänner, sett film och haft tacokväll med familjen, en riktigt bra dag!
Jobbade mitt sista bröllop för i år med smakrike, men har dock fått fortsatt helgjobb på restaurangen så det känns riktigt bra nu! Det blir först två helger i stockholm, åker upp först nu på fredag med klassen för vi skall jobba på
"where´s the party at" med annorlunda catering och sen skall vi på bageri mässa:)
Helgen efter åker jag upp med sara för lite shopping och sen skall vi träffa lite vänner, ser framemot båda helgerna:)

Nu skall mina naglar bli röda, ciao


endsommaren är över :(


8


 Just come to say hello

psFy fan nu är det gjort! Beställde studentmössan idag det tog sisådär 1½ timme att göra hela beställningen klar, beslutångest! Sen drog jag och anna in till stan, köpte två töjor och två ringar från hm sen blev det snabbmat och sen bussen hem. Imorgon går jag heldag i skolan och sen blir det antagligen gym och filmkväll med sara, simon och johannes:)

Nu skall jag mysa med min syster, puss

Älskar måndag

Svenska C, skjut mej!


RSS 2.0