got to love you


Höst

Hej hopp! Har mitt sista höstlov denna vecka har jag insett...  Så därför skall jag göra det till mitt bästa!

Igår var Anna hos mej och vi var ute på promenad, gick ner till träsket/sjön och satt på pumphuset och myste i solen:) Mindre roligt var det idag när jag var tvungen att gå upp samma tid som jag går upp till skolan och sen ta samma buss in till stan för att ha körlektion i 40 min. Medans jag väntade på Anna blev det frukost på waynes och sen sola!  Fick med mej hem en stickad tröja, strumpbyxor och chai te! Höstmys!

Imorgonbitti blir det inte heller sovmorgon för då skall vi upp och fixa inför face off årets höstlovsläger med Elias:) Sen börjar det imorgonkväll och håller på till på söndag så ingen mer uppdatering i veckan:(  Skall oxå hinna med att jobba både fredag och lördag kväll:)

Nu skall det packas för fullt! Puss

oklart

Oklar natt igår alltså!  Först jobbade hela klassen på vår temakväll sen drog alla hem till möller på lite förferra, sen ner till hamnplan där jag och sara körde gärnet på dansgolvet, oklart efter det haha:)  Men det var sjukt roligt iallafall, längtar till nästa treafest!
Idag har jag varit ledig så har hängt i saras lägenhet, ikväll har jag varit och bowlatt med med en massa sköningar underbart! ♥
Nu väntar en veckas höstlov, imorgon jobbar jag men resten av veckan är helt oplanerad, kanske sticker en sväng till stockholm;)
puss

höstsjuk

Aj aj aj! Har mega ont i halsen just nu! pratar som att jag andats in en hel ballong med hellium och hostar som att jag vore 80 bast med röklungor... mysigt!  Och det blev ju inte bättre av att det ösregnade förut när jag skulle gå till bussen..
Har blivit ett riktigt busväder ute, kallt, blåsigt och ruggigt, är det det här man kallar höst?
Varit och kört idag igen gick as bra skall bara ta tag i teorin någon dag:/  Sen blev det en sväng på stan med saris, fick med mej hem en kofta från vila som jag är super nöjd över! Sen blev det oxå en snabbis fika på waynes och planering inför torsdag och helgen;)

Nu skall jag läsa bok till svenska C, utrensning heter den och den suger! Puss på det!

Galen vecka

Insåg idag att förra veckan gick otroligt fort och jag räknade ut att jag sov hemma en två nätter på hela veckan.
Min klass höll på med studie och yrkesmässan hela veckan, det är en gymnasiemässa för åttor och nior som skall välja linje till gymnasiet. Min klass hade hand om mat och fika serveringen på mässan, jag stod och lade upp kakor, mackor och frontade. Det gick jätte bra, när man ser de vilsna niorna som inte vet vad de vill gå för linje säger jag bara, jag var lika dan när jag gick i nian! Har insett att det inte är ett avgörande beslut i livet och att du måste forstätta i den branchen du väljer utan välj det du känner att du är intresserad av just nu. Jag kan ju inte säga att jag vill jobba inom restaurang branchen resten av mitt liv utan jag kommer nog göra det några år så länge som jag tycker att det är roligt och jag får något ut av det. Gymnasievalet är inte ett livsavgörande beslut!

I helgen har jag hängt på gustavs och spela sjung läger där jag och Anna hade ansvaret för tonåringarna, har varit med på spela sjung lägret i 13 år nu enda sen jag gick på förskolan. Och har varit med som ledare nu i 3 år och jag älskar det fortfarande! Härliga barn och stämmningen är allt på topp!:)

Får lite sovmorgon imorgon eftersom jag slipper åka bussen utan åker med pappa in och sen har jag två körlektioner sen blir det nog frukost på waynes och sen skola vid ett!:)

Kamomillte är det bästa som finns! Puss

åttonde

Hejhopp!   Var ett tag sen jag skrev här kom jag på ..

Har haft två riktigt jobbiga veckor med massa inlämningsuppgifter och en massa press från skolan, känns som att jag suttit i en bergodalbana ena dagen har man mått sjukt bra och andra har man mått piss.. Har varit och jobbat ikväll och fått snacka med mina härliga jobbkamrater så nu känns det som att man har fått reda ut lite saker i huvudet, skönt!
Imorgon är det redan söndag sen börjar skolhelvetet igen :(  otaggad!

Nu skall jag sova, imorgon blir det att fira min fina farmor som fyller år ♥
Puss


Spexfoto med HR09


njuter

Joybells – Ain't No Mountain High Enough

RSS 2.0