VÄX UPP FÖR FAN!

Måste avreagera mej lite!!!  Är så jäbla förbannad på min klass som skall ta studenten om en vecka tillsammans och istället för att ta vara på tiden och bara ha kul så bråkar vi om små saker! vi skall ha delad klass på studentmiddagen, vissa tänker bara på sig själva och vill ha sin egen vilja igenom. Liknar ett fucking dagis på vår klassgrupp på fb, omoget! FUCKING SMÅBARN!!

TACK BLOGGEN FÖR ATT DU LÅTER MEJ SKRIVA! POSS

'

Fucking love you guys! <3


Mössan är på!

Ur trött efter en sjukt intensiv helg! I fredags var det dax för mösspåtaning i almedalen, ca 600 glada studenter som var på topp humör! så härligt! vi körde lite klassfest innan och efter almedalen sen drog vi ner till hamnplan för att dansa gärnet men det var sååå sjukt mycket folk där så man kunde knappt dansa något för att det var så trångt.. Igår var jag på min systers konfirmation och sen hade vi bjudning här hemma efter det. avslöt kvällen med eurovison hos johan med anna och joel, är stolt svensk som hejade gärnet lorreen men oxå på tyskland för han var ju så sjukt söt! ;)
Idag var det konfirmation igen sen har jag sovit på soffan några timmar. ikväll skall jag och Anna åka och lyssna på manskören som skall sjunga på snäckan, älskar körer så härligt! :) nu skall jag fixa tee för jag fryser puss



sunday

Hallu!  Haft en ledig dag idag så tog lång sovmorgon och sen ringde jag upp jakob och bestämmde att vi skulle ta en liten roadtrip ner till burgsvik och Frida! så en timme senare så stod vi på konsum och köpte färdgodis sen blev det att köra så långt ner man kan komma på denna ön:) spendearde resten av dagen hemma hos frida i solen, myyys!! Imorgon blir det skola, baldejt dejting, solning och shopping med mor:)  nu skall jag kolla lite på bb sen soooova! poss


Sleepy

Sista dagen klar för den här jobbhelgen! 27 timmars arbete har jag hunnit med på 3 dagar!! Nu tänker jag sova 15 timmar minst! Puss


2 veckor kvar

Halloj! Varit och provat klänning för första gången, börjar bli spängerna över hur den skall se ut.. Det är liksom 2 veckor kvar bara, iii!!! Nästa helg är det mösspåtagning och konfirmation för matilda sen helgen efter det är det bal! Skall köpa det sista till studenten på måndag sen tänker jag bara ta det lugnt och ha kul tills studenten! Vi är nästan klara med projektarbetet sen kan vi bara chilla sista veckorna:). Nu skall jag fixa ordning mej och ladda för tre dagars jobba! Puss


NOTHING BUT LOVE FOR YOU!

halloj! Var vid tandläkaren idag på koll, får en kallese dit igen i janueri och då slog det mej! Att jag inte vet vad jag är eller kommer göra i januari, jag kanske inte ens bor på ön längre? Har ingen skola kvar och inget året-runt jobb så vad är det som hindrar mej åfrån att lämna ön? Inget! Kanske flyttat upp för att jobba säsong i Åre, eller ligger på en strand i något härligt varmt land eller så är jag arbetslös och ligger hemma på mammas och pappas soffa haha ;) Hoppas inte på det sistnämnda hihi!;) Lite scary att tänka på det men va fan det som händer händer och det som inte händer var aldrig menat att det skulle hända.. Om jag fick säga nu vad jag vill göra så skulle jag nog bo i grekland i en flott lägenhet med härliga vänner och ha ett grymt jobb som jag älskade att gå till varje dag!

Mötte upp med min fina vän sara idag, vi tog en kaffe och en glass och satt och mysade i solen! dem stunderna vill jag ha mer av! Nu skall jag sova, imorgon blir det skola och möte med polisen inför studenten sen skall jag träffa bella som jag inte sett på år och dar! Puss


Spontant

Blev en spontan utgång direkt efter jobbet igår. 11 timmarspass och sen raka vägen mot krogen, hade samma uppsättning på håret som jag jobbade tills idag vid elva alltså nästa 24 timmar haha;) kvällen var ganska kul ändå, vi stod och dansade i timmar non stop! Men fy fan vad jag hade ont i fötterna!! Nästa gång tänker jag ha converse och inte pumps! Ajj!!! Nästa utgång blir nog troligen på mösspåtagningen den 25, tagga!:) nu skall jag sova sen blir det projektarbete imorgon och förhoppningsvis lite solande! Puss


H

Hade en otroligt bra dag igår, först möte med chefen sen promenad och Tacomys med Sara! Slöt kvällen med lite mys i väte, underbart!:) idag skall jag iväg och jobba på ett bröllop med smakrike, skall bli spännande! Har tre bröllop bokade hittills som jag skall jobba på nu innan sommaren;). Nej nu måste jag åka, Poss!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/659124/images/2012/pic_202222328.jpg" class="image">


chilling

Just chilling whith Moby – Natural Blues


s

Hej hopp!
Har nu äntligen skickat i de satans arbestmiljöuppgifterna till fucking eva-greta! Hoppas hon bli nöjd!
så mycket gillar jag hennes lektioner..
Nu öär vi i full gång med vår projektarbetete, vi skall göra en jul bakbok så säsongen är inte den rätta men det är gansjka så kul! Imorgon skall vi baka pepparkakor och lussebullar haha;)

Försöker nu planera min sommar, studentskivor, bröllop och en massa job står inskrivet! det kommer bli en as bra sommar tror jag! Jag längtar så mycket till 8 juni just nu! För det kommer bli SÅ JÄKLA SPÅRAT!

Nu skall jag leta efter en klänning till mösspåtagningen!:) Poss

1 Maj

halloj! Sitter och försöker ladda för att börja skolan imorgon, där har ju jag inte varit på tre månader nu. Lika långt som ett sommarlov så skall bli super kul att få träffa klassen igen och alla vänner man inte hunnit träffa sen jag kom hem:)
Årets valborg var mysig, grillade nere i sandhamn med anna, Joel, Johan och Albin sen åkte vi ner till nisseviken eftersom jag ville se en majbrasa i år eftersom jag jobbade förra valborg:) Dock kom vi dit när kören sjungit klart och alla skulle till och fika men fick iallfall se elden;) minus med kvällen var dock att jag var förskyld och fick världens huvudvärk så att jag inte orkade se på film.. Men det var mysigt endå att ligga och sova till happy feet 2 :)

Idag har jag varit seg och sjuk, så har legat nere i soffan hela dagen och kollat på Tori and Dean. Sen har jag haft en minispakväll med ansiktsmask och fotbad, så nu mår man lite bättre iallafall:)
NU skall jag kolla igenom APU mappen och sen gå och lägga mej tidigt :) POSS

RSS 2.0