Helg

Underbara helg äntligen är du här! Och vi är lediga:) fett! Men tar vi det lugnt? Nej! Åkt skidor hela dagen idag med lite Gotlandichar, käkat lunch i en kåta och lagat renskavsgryta på kapellet:) jag och Anna var en stund på tant Annas café och träffade lite underbara människor, fikade, skrattade och myste! Imorgon blir det upp vid sju och ut i backen för mer skidåkning sen är vi hembjudna på middag hos Rönning på kvällen vilket vi ser fram emot:). Vi har endast två veckor kvar här uppe, sorgligt eftersom jag lärt känna sp mycket fina människor som man kanske aldrig mer kommer träffa men ändå skönt att få komma hem till ön och mina fina vänner som jag saknar massor häruppe.. Sara den lyckoosten kom idag hem från la France, inte alls avundsjuk!!!!


Hoppas

Får kanske mina converse och min skinnjacka uppskickade till helgen, vilken lycka det skulle varit! Håll tummarna för det!


Hard work!

Vi jobbar på som satan här uppe i Åre! Jobbat åtta dagar i rad och vi är inte lediga förrens på lördag söndag för då kommer det upp lite glada gotlänningar, synd bara att de kommer upp när vädret är sämst men det skall iallfall bli jätte kul att hänga med dem! Bara tre veckor kvar nu, ska bli skönt att få komma hem men jag kommer sakna att bo med så många människor, kommer sakna att komma hem och ifrån soffan hör man glada hej!! Ikväll blir det en lungn kväll hemma i soffan med greys anathomy och chips och dipp:) myyyys!!!!!


Poss ems

Detta är Emma, hon är en fin tjej och jag saknar henne massor!!!


Utgång med kockarna

Jahapp utgång ikväll igen, det är ett hårt liv man lever i Åre!!!


//

Blev en kort arbetsdag idag, åkte upp till jobbet vid nio för att sen går reda på att liftarna är stängda så då var det igen mening med att ens öppna. Så vi körde en liten mini brunch och se åkte vi hem, så nu ligger vi alla tre i soffan och kollar på Harry Potter.. Skall försöka ta en promenad ner till Ica och köpa hårfärg sen upp till fjällis och äta lunch med Anna:) mys dag!!


Vårdag

Idag har jag chillat galet i vårsolen med Anna och Samuel, underbar dag!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/659124/images/2012/pic_194534997.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/659124/images/2012/pic_194534997.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/659124/images/2012/pic_194534997.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/659124/images/2012/pic_194534997.jpg" class="image">


Fuck Åre!

Jag vill hem till mina partyprissar!❤


-

Hey I heard you were a wild one!


Halvtid

Nu har fem veckor gått av vår praktik, alltså fem veckor kvar tills man lämnar Åre. Halvtid! Veckorna går sjukt fort här uppe, kan inte fatta att det redan är mitten av mars och att om två månader så står man på vagnen och skriker halsen av sig! Galet!!! Tror jag kommer säsonga nästa år med, så sjukt härliga människor man träffar och att bo på personalboende är det roligaste man kan göra:) Har fixar sommarjobb så nu är jag redo för studenten + att jag kanske har jobb i höst med:)


RSS 2.0