Ingen blogg

Dåligt med blogg de senaste dagarna, och bättre kommer det inte bli. Åker iväg imorgon och kommer inte hem förrens på onsdag:)  Då kommer nog nästa inlägg här... Peaceout!


Is this how you say goodbye?

Annici

Nu drar jag ut till Annici och kommer inte hem förrens imorrn:)  Peace for love


Fick ett jätte fint halsband igår från gemini av mina grannar, super gulligt!   :)

outfit



Shorts- Carlings
Linne- BikBok
Skjorta- Vila
Väska- Åhlens

So I Do



:)

Hemma och trött nu men gårdagen var total värd!   sov i ett tre manna tält, vi var sju i det! jag sov gott iallafall medans andra klagade på att det var trångt och varmt, jag kan typ somna varsomhelst haha;) eller det blev inte så mkt sovande men några timmar iallafall:) 
När jag kom hem så slängde jag mej på soffan och såg jims värld maraton, såg ett och halvt avsnitt sen somnade jag:P
 
Imorgon skall jag nog ut till annici:) as länge sen man såg henne<3 
Skall också hinna att gå ut och promenera:) Peaceandlöv


Road trip

Hemma fran en spontan visby visit, träffat vänner och varit och fiktat på duvan med sara och jakob:) Mysigt som alltid! :D 
Nu skall jag och sara ta våra moppar och köra ner till bursvik, 3 mil dit:O
Så det får blir en riktig road trip, jag har packat kaffekorgen;) pusshejleverpatej

Gammal bild i repris :)

Grease a

Vad gör man en regnig tråkig söndag kväll?  Jo man tröst dricker cola och kollar på Grease då blir man genast lite gladare:)



John Travolta var en riktig snygging, nu är han en tjock gammal gubbe, vad hände liksom?


:(

Vill slå någon jävel på käften nu! :(
arg arg arg arg!
  
fan fan fan!

Vill se sol nu!

Nej nu är jag trött på regn ,regnat i tre dagar i sträck nu!:(    Nu vill vi se sol igen!
Blir troligen inte jobb imorgon, pågrund av regnet, regnet förstör allt!! 
Det måste bli fint nu för på tisdag skall vi tälta och då måste det vara fint!

Funderar på att köpa en ny mobil till hösten. En LG GT400 Viewty, är typ kär i den! haha;)


LG GT400 Viewty


^^

Hejsan!
Helt slut, Hade middag med några vänner igår, blev jätte gott! lite otur med vädret så vi kunde inte sitta ute som jag hade planerat att vi skulle men det blev mysugt ändå! Tack för alla fina pressenter! <3
Idag har jag varit nere i stugan och firat lite med familjen och min grannar. Blev inte så mkt firande för min del, fick jätte ont i huvudet så jag gick och la mej och sov typ 2 timmar så var inte så social om man säger så:P
Har fått ett nagelkit av sara med typ olika oljor och nagelbandsrengöring och sen har jag fått ett lackrätt kit av pappa med över och underlack, as bra!  :)
Nu sitter jag och hör på regnet, har seriöst regnat hela dagen!  Och åskat, men jag tycker nästan att det är lite mysgt  bara man är inne ;)
Nu skall jag och matilda äta upp resten av tårtan:D
 

Nagelkiten som jag fick:


Min dag,17 år


17 år


*****

Godmorgon varför finns det flugor för?  vad har dom för uppgift liksom, bara surrar runt och väcker en på morgonen och iritterar en med att sitta på tv och dataskärmen! Helt onödiga alltså och desutom är dom hel äkliga!!   Borde utplånas:@

Nu skall jag iväg och jobba nu och sen ikväll skall jag träffa sara sen blir det nog klinte! :)



ba ba baba

Nu har sara åkt hem på berra (moppen) vi har varit ute och gått 5 km?  Vi är duktiga vi;)  Har suttit och garvat åt ett videoklipp på hennes mobil, blev bara roligare och roligare ju fler gånger man såg det haha!

Imorgon planeras det en våffelkväll och sen nattbad;)


Modell- Matilda (syster)
Fotograf- Jag





the drugs dont work

Nu är rummet städat och dammat efter några insedenter med blomkrukan som blåst omkull av korsdrag och ner i min säng två gånger!  Fatta var frustrerad man blev, bara att plocka fram damsugaren igen.
Nu har står fönster öppet igen och jag hoppas att ingen kommer och öppnar min dörr för då kommer den att ramla ner igen och kommer jag att börja lipa och kasta ut blomhelvete genom fönstret! så se upp för att komma in i mitt rum säger jag bara ;)

Ikväll kommer Sara hit och vi skall ut och ta en lång promenad i kvällsolen;)
 



Oskar Linnros – Från och med Du

Hey Mama

Spotify är på- nu skall här städas! PEACE

Black Eyed Peas – Let's Get Retarded



you spin my head right round

Hemma från staden nu:p  Blev en ganska failad grillkväll med klassen, blev värsta ovädret spö regnade och åskade! Men vi var sju "tappra" som tog oss ner till almedalen.  Men grillning blev det inget av istället så åkte vi till en liten lägenhet och satt där och spelade wiispel  as kul!!  Sen slutade det att regna och vi bestämde oss för att gå ut och spela kubb, väll när alla hörnpinnar var uppsatta så börja det regna igen:(  Så då drog jag och jakob in till stan och mötte upp med bella och gick och åt varsin paj på Mc-donalds, blev en mysig kväll i regnet alltså;)
Min vita converse var piss blöta när jag kom hem , fy fan var jag ångrade att jag inte tog med mej stövlar!!

Juste å så fick med mej lite grejer från stan igår och idag, bla en rosa skjorta från Vila för bara 100:- fynd! Och ett par jeansshorts från Carlings;) 
Blir inget jobb imorgon för det är för blött ute, så då skall jag städa hela huset tills min årsdag på fredag!:D


cant lie, I miss you much !
 


Love

Åker till staden nu med sara, måste köpa nya brills eftersom mina hmm, gick sönder:P  
Sitter ute på vår tarass och äter frukost och lyssnar på åskan, vilket jag tycker är mysigt faktist.
Ett kort inlägg blev det I know:D  Ta hand om er! 
PEACEANDLOVE`



about you now

LAVAAAAAKAAAAAA!

Jobbat eftermiddag idag, kom hem och såg ut som en uteliggare, trodde att jag fått värsta randen men nej det var bara jord. Freshi freshi! svetti svetti !;)

Igår var jag med Sara, först simmade sen var vi ute och gick typ 5 km?  Sen drog vi till lojsta och badade igen. Vi kände oss as duktiga haha:D  Sen fick sara sin fina sparbössa av mej med formen av en kanin med en massa stjärnor på, hon blev glad ;)
På lördag skall träffas hela klassen och grilla och bada, kommer bli super kul att träffa alla igen! Sover i staden då och kommer hem igen på söndag;)  Så jag säger väll att jag skriver nästa inlägg på söndag om det inte bli något inlägg i morgon:) Ha en awsome helg allihopa!  ;) LOVE



Ingen blogg tills på torsdag

Sovmorgon var det idag, sov iallafall til halv tio sen vaknade jag upp av att det var så satans varm på rummet. Så då var det lika bra att palra sig upp och fixa frukost. Pågenlimpa med bregott havsalt och räkost blev det och en kopp med kall oboy! 
Kollade temperaturen- 26 + inomhus, 27+ utomhus. Konmer bli en varm dag idag med;) 

Nu lagar mamma mat till mej (fiskpinnar och färskpotatis) och sen skall jag iväg och jobba, sen åker jag hem och grillar med brosan, kommer inte ha något internet tills på torsdag eller fredag så det kommer nog inte bli något inlägg på bloggen förrens dess. så lämna en kommentar så blir jag extra glad på torsdag :) Peaceandlove

glada systrar som gillar fiskpinnar och varma dagar på jobbet!


Tropic

Jag gav med mej och gick och badade, och ångrar det inte för en sekund! Sjukt varmt i vattnet var det och det är inte ofta det är det här. På tvn säger dom att det är tropisk värme, tropiskt! And i like it;)

Sitter nu och kollar my neme is earl på den lilla tvn i stugan, om maqn sitter närmre tvn så känns bilden större;O
 
Skriver npg ett kort inlägg imorrn innan jobbet,
lataroo!



Hot,Hot,Hot

Har vait ett par sjukt varma dagar då jag inte hunnit vara vid datorn. Haft fullt upp med att sola bada och hänga med underbara vänner!   idag har jag jobbat första dagen efter ett 2 veckors uppehåll, tjäna pengar yoo;)  sjukt varmt var det oxå!
 
Nu sitter jag nere vid stugan och filosoferar, och syrran tjatar på mej om att jag skall gå och bada med henne men man har ingen lust när man just duschat och tvättat håret, hmm:/   Kommer antagligen ge med mej och gå och bada snäll syster som jag är;)  Have a nice day !


-

solbrända kinder- borsta gaddarna och sen i säng, upp tidigt imorrn och in till visby!  nattinatti

eny mani mo

Stranden idag blev ingen hit, åkte ner till sndhamn då vi märkte att det blåste som fan men vi gav inte upp, letade upp en bra plats bakom några träd och la oss där, låg tio minuter kanske och såg att det inte var någon sol alls och att det så ut som att det skulle börja regna. Så det fick bli en dag hemma hos jakob istället med tv-spelande och kladdkaka:)
I morgon skall det bli sol och varmt för det har jag sett på tv nyheterna så kommer bli grymt besviken om det inte blir så. För då skall jag skicka brev och klaga tvn!  

Har till och med sett allsång på skansen som är ett måste att se iallafall ett avsnitt per (pär) sommar!!
Btw fryst saft är as gott!  Ställ bara in en flaska med uppblandad saft i frysen i ca 3 timmar och du har en av god slasch eller vad det heter:P  Mummmma för tössen oxå!:D


Ke$ha – Stephen ♦


California Gurls

SOMMARPLÅGA 2010- Katy Perry – California Gurls (feat. Snoop Dogg)

Hemma en vecka nu

Blev ingen götakanal för min del, hittade ingen minibuss och ville inte åka buss upp dit själv. Så därför är jag hemma och ledig.   hoppas på en awsome vecka men vännerna och stranden;)   Ny bikini som skall invigas och måsta sola bort min fin fina ränder ;)

Idag skall jag stor städa mitt rum och sen skall jag ut i solen, ikväll skall jag laga middag till familjen:)
LOVE/


Mini buss

Arg,arga,arg,arg!   Fick reda på att jag är ledig hela nästa vecka och det som gör mej arg är att ja takade nej till 3 dagar på götakanal för att jag trodde att jag skulle jobba!!  Blir så jäkla förbannad. Så nu sitter jag och sista minuten bokar båt. och försöker fixa fram en minibuss till på måndag, så har ni en att låna ut så
 HÖR AV ER! and I be happy:D

Snart kommer sara hit och hjälper mej att boka biljetten:) Peace

D

Kramp i fingarana? japp, inte utav skrivande nej utav internet spel, gillar bartender spelet på spela.se.. har suttit med det i nästan 2 timmar nu, har inget liv jag vet ;) Meeeeen det är så jäkla kul att man bara fastnar och kämpar för livet att göra drinkar, tjäna pengar och komma upp en massa level.

Jobbade i morse och vet ni vad jag hittade bland palsternaks plantorna?  En kaninunge!!  fatta om jag blev rädd! Såg bara ett par ögon, så vet inte om det var en kanin eller en råtta?  Neej hoppas verklingen att det var en kanin! Fy fan vad äkligt annars!:O Jag HATAR råttor och möss! 
Och sen när jag skulle upp på hemse ja då börjar det läcka bensin över hela motorn och efter mej. Så det vara bara att ringa magnus och be han hämta mej. '
Imorrn är vi lediga igen för det var så många som skulle vara lediga så det funkade inte att jobba då..  så jäkla dåligt, vill ju jobba och tjäna en massa pengar!

Nu väntar en stor kopp grönt tee nere på mej. Peace



RSS 2.0