-

Sämst på att blogga... hej


Lördag

Tröttnat på våfflor redan!
Igår så åkte jag hem till fru anna, där vi lagade sjukt god bacon inlindadkyckling med fetaröra och saffranspasta, så jäkla gott!   Sen var vi och bakade våfflor till västers tonår vilket var mycket uppskattat:) Har lärt mej att chokladsås är sjukt gott på våfflor! Jag och anna somnade i soffan, helt döda efter två hel dagar i köket!♥

Idag har jag sett big brother vilket jag gör för det mesta av min lediga tid just nu haha;) Sen har jag gjort våfflor till familjen, lyckaes bränna en oxå när jag inte orkade stå och passa på järnet, så då glömde jag den istället! Smart! :D
Lovade frida oxå att göra klart min meny i helgen och det har jag nu gjort med;) Tack frida för att du pressar mej så att jag tar tag i saker♥

Puss


choklaaaaad

Kan inte någon bara komma hit med en fet chokladkaka?  då skulle världen varit väldigt bra!

löv

Missade bussen hem så nu sitter jag hos jakob med frida, tar bussen vid halv sex i stället;)
Haft en sjukt bra dag med mina vänner och varit på högskolan på några föreläsningar, fikat och fotat, mysigt!
Nu skall jag och Frida laga mat till jakob! Puss

Vår känslor



Oj vad jag började längta till sommaren idag, så underbart fint väder idag och sol! Inte varit ute någonting men suttit inne med solbrillor och linne vid datorn och drömt att det va sommar, haha ;) 

Imorgon är det onsdag och den börjar med att jag och några från klassen skall äta frukost tsm sen skall vi ner tilll wisby strand på framtidsdagen där man valt 4 olika semenarium/förläsning man vill gå på.
Jag har valt:
1: Uppsala universitet
2: var någonting om förskolelärare
3: utlandsstudier
4: Folkan (hemse)
Sen skall jag och fannie nog gå och prata med vår praktikplats om hur våra jobb tider skall vara, skall föröka hinna med en sväng på stan också och kolla på lite vår kläder som kommit in!:)

Puss hej


Min morgon

Älskar när man vaknar elva, helt borta och ligger och tänker på vad det är för dag och vad klockan är. så var min morgon trodde först att det var lördag och sen blev jag osäker på om det var söndag så var tvungen att kolla på mobilen och då var den ju tisdag! Första tanken då var ju SHIT JAG HAR FÖRSOVIT MEJ!  Men sen kom jag på att vi hade ju KUT-dag i dag:) Så tog mej upp och åt frukost sen har jag suttit och kollat 4 avsnitt av Big brother tills jag insåg att klockan är tre och jag har en massa att plugg att göra idag:O
My day so far, intressan läsning? nja..

Nu skall jag ta en kaffe och gå ut och sätta mej i solen i det fina vår vädret och försöka att tagga för plugg! ;) 
lataroo


Södertälje


Lycklig tjej är nu hemma från en helt underbar helg i fina Södertälje! Björn Borgs hemstad och allt;)
Jag älskar sådna helger men har ingen förståelse alls över att de behöver springa ifrån en så snabbt!:(
Inte riktigt pigga satt jag och Sara på en och samma bänk på centralen igår i över två timmar och stirrade på folk,värt!
Sen har vi ju också världens gulligaste vän Jakob som kom och mötte oss vid båten med en stor godispåse kl halv tolv i minus grader, du är guld värd♥
Har oxå käkat min officiellt första kebab, halv två på natten satt den riktigt bra i magen;)

Imorgon skall jag vara hemma, tar sovmorgon sen skall jag försöka att plugga lite med och sën får jag se om jag drar in till stan något med:)  Ha de fint! ♥

mo

Nu går jag och lägger mej! Mår fett illa så skall försöka att sova..
Imorgon sticker jag till stockholm så blir inge mer blogg på resten av helgen! Puss


the state of mind




Underbar

Anna min käraste vän ♥


Våren

Våren har kommit till Gotland!
Sol och nästan ingen snö/slask kvar, såg de första vår blommorna Igår! Jag älskar våren så sjukt fin och mysig, nu längtar jag till att få sitta ute i solen och sola med kaffe i handen och bara njuta!:)


Jag är glad:) 

Här är min fina vän Frida som sitter brevid mej och gör samma sak som jag, ingenting... ;)


sista inlägget för idag

Får bli mitt sista inlöägg idag, har jag varit grymt duktig på att updatera i helgen eller vad? ! :D
Sitter nu och dricker mitt svartvinbärs te, kollar hur många som skrver om solsidan på fb och försöker komma på ett miljö ämne som jag kan skriva om till naturkunskapen. Något förslag ?
Skulle oxå behöva en massage, all tid framfär datorn den här helgen har satt sina spår på mina axlar och nacke, skall gå och tvinga mamma att massera mej :)

En bild från idag på mina tjejer 3/5 av kören men ni ägde ändå;)  Puss hej


Hur tänker man?

Sitter och skriver om slavhandeln i Sverige, visste ni att Sverige haft en koloni i Afrika där de sysslade med slavhandel? Jag har iallafall aldrig hört tallas om det! Och att Carl Von Linné varit en viktig person när det gällde att placera människor i fack (raser) såsom svarta och vita och påstå att de svarta inte är lilka mycket människa som de vita..  Helt sjukt! Pinsamt att han har fått äran att få vara på 100lappen när man får höra om det här! :O




Söndag

Hemma, blev att sitta i pupliken som jag trodde:P Men jag och sara fick gå upp och prata om hur det var i Åre förra veckan, sara fick sköta snacket och jag stod mest och nickade och instämde i allt som hon sa:)

Nu skall jag försöka att plugga lite till en ny skolvecka och sen övningsköra, hoppas på att den här veckan går fort för på fredag åker jag och sara över till stockholm och södertälje:)  Det kommer bli as kul, skall försöka att åka runt och träffa lite kompisar oxå om vi hinner på söndagen:)

Outfit today


lördag

Jag är sjuuuuukt rastlös!!!  Socialt sjuk typ?  Min röst är helt försvunnen och jag har svårt att få fram ord men annars är jag hur pigg som helst men känns inte så kul att åka någonstan och inte kunna prata? hmm vi får see om jag dör av rastlöshet för då tänker jag sticka till hemse och träffa linda och de andra och se melodifestivalen! ;)
 
Imorgon är den där gudstjänsten som vi skulle sjunga på men jag tror att det inte ens är värt att försöka sjunga.. Får bli att sitta i pupliken och heja på mina tjejer även om jag själv vill stå där uppe. men men man kan ju inte alltid få som man vill har jag lärt mej.
Idag har jag sovit, dammsugit, druckit te och sen har jag varit och övningskört med mamma, sjutsat matilda och handlat:) 

Nu skall jag laga mat puss

Fettisdagen

Bara jag som missat att det är Mars? Vart tog februari vägen liksom? :P
Hade bara en lektion imorgon och den är mitt på dagen så vi fick läraren att låta oss jobba hemma istället, det betyder sovmorgon! NICE!
Har lyckats somna på både samhälls och svenska lektionen idag, var helt slut så behöver en ledig onsdag!! Man blir sjukt trött när man är förkyld.. Mamma sa att man kan dra in vatten med salt genom näsan istället för att använda nässprej, vilket jag provade och det funkade faktist! Kan andas igen hallelulja!;) Dock var det inte så trevligt!

Kom nyss på att jag inte ätit en enda semla idag!  Har ni ätit någon?

Puss



sjukt

Min förkylning får mej att känna mej svag och ynklig, brukar nästan aldrig vara så sjuk:(
Har ändå varit i skolan idag, känner mej tvungen för att jag inte vill missa något och komma efter mer..
Måste bli frisk tills på torsdag för då skall jag sjunga på en cafékväll, ser inte ljust ut just nu för min hals men skall försöka att vara så tyst som möljligt och dricka en massa te med honung!

Puss'

Åre 2011

Hemma nu efter en helt underbar vecka i Åre!
Vi bodde i Undersåker på ett vandrahem, men det fanns inte rum så att det räckte där så vi var några som fick bo på fjällsätra hotellet, egen dusch värt! ;) Jobbig stig upp dit där jag ramlade många gånger under veckan;) Slapp iallafall undan vurpa västen :D

Idag sov jag till ett sen har jag bara varit hemma och tagit det lungt, blivit lite förkyld så idag har käkat halstabletter och drukit te i massor så nu börjar halsen iallafall bli lite bättre;)


skall nu ner och fixa mat sen skall jag försöka att ta tag i skolan igen... puss
blev någta få suddiga bilder tagna i Åre :)




RSS 2.0