Ciccolato

Redovisning klar! redovisat vårt café cicolato, gick bättre än vad vi trott att det skulkle bli. Hoppas på VG iallafall:)
Men vi tar ett MVG om vi får hah;)
Har slutat nu och sitter i datorsalen och väntar på att sara skall sluta sen skall vi hem till henne och sen är det kör ikväll oxå och sen förälödrar/elev möte vid sju...  Får se om jag orkar gå dit.
Skall sova vid sara inatt för skall med morgonbåten imorgon så blir hämtad 10 över 6:( Suck!

Ha de bra!



Min vän jakob, just have to love him!

living life

Dagen har varit rätt awsome! Först projekt och företagande då vi fixade klart med power pointen och sen satt vi resten av tiden i caffis och fikade:) Sen klassforum och svenska då vi läste hela lektionen, as skönt!
Sen gick jag och anna saktamed säkert in till centrum och kickade lite i affärer och fikade mysigt! <3
Så jäkla kalt det har varit idag, blåste storm typ frös som tusan och måste ta och saffa mej en mössa snart..

Imorgon måste jag packa!
Tagga till fredag! Båten och tåget är bokat, nu kommer vi sala! :)

Fick med mej dessa älsklingar hem, men har lite ångest över köpet och om jag kommer att använda dem och så:/
 


Not my day

Har gjort en jätte fin inbakad fläta på mej själv som jag nu inser att jag inte kan göra lika fin imorgon bitti:/  Blir aldrig lika blir aldrig lika bra som första gången man gör den...  
Jag är täppt i näsan och är hes ännu. att aldrig förkylningen vill ge med sig!:(
Har varit almänt hängig idag, typ trött och sur.. glömde pengar så har inte kunnat köpa något kaffe heller, har blivit som mina lärare som blir svidiga om de inte får kaffe i sig:P

Nu börjar idol! :)    Pusspåer


4 dagar kvar

Lasagnen blev sjukt god och alla gillade den men kan säga att jag och sara var rätt nervösa om dom skulle gilla det eftersom hm såsen blev liiiite sådär bränd i botten, men som tur var så smakade det inte;)
haha sen blev det oxå lite stressigt så vi hann göra om säsen heller:D

Nu är min hals kass igen, har funkat hela dagen men när det närmar sig kvällen så lägger den av helt.. Måste bli frisk snart!

Så här ser mitt schema ut för veckan...

Måndag- Skola, hjälpa till med nying
Tisdag- skola
Onsdag- skola, packa, grupp på kvällen
Torsdag- spruta, skola, Alive, föräldramöte?, sen sova vid sara:)
Fredag- Båt 07:05, sala!!
Lördag- Sala
Söndag- Sala, på kvällen hem

Har alltså en riktigt späckad vecka, längtar till fredag! måste oxå hinna köpa skorna jag skrev om i ett inlägg för några dagar sen.
Väntar på att duschen skall bli ledig och sen skall jag sovaaaa :)  Godnight


alpha

Vad är det för fel på facebook bara jag som har problem med det?  Funkar inte ens att komma in på webbsidan:O <Står bara att det är anslutnings fel... 

Vaknade upp imorse och kände mej mycket bättre i halsen, Kan prata:)  Låter ännu lite cp i rösten med huvudsaken är att jag kan prata.  Trodde att det skulle bara värre idag men jag hade fel:)
Nu ligger jag i soffan och käkar marknads polka och ser life of ryan marathon, skall snart platta och fixa håret sen skall jag och sara laga mat till alpha ikväll, lasagne skall det bli! Mums:)  
 
skriver när jag kommer hem! :) Pusshej



Att lära känna

Hej min röst är nu totaly gone! Helt kapput.. Inte smart att sjunga när rösten redan är kass och då menar jag verkligen sjunga, har sjungt hela kvällen men det var värt det!:) Underbart kul!   jag och anna vi rockade loss som aldrig förr;) 

Idag har jag oxå hunnit med att var på marknad ett antal timmar, varit helt underbart väder idag alltså! Soligt och varmt fick ta av med både jackan och tjock tröjan och ändå tyckte jag att det var skönt:) 
Mysigt att gå och kolla i alla stånd och prata med en massa bekanta, oj vad det lät vuxet, VUXEN POÄNG TILL MOI!;)

Nej nu skall jag försöka vårda min hals med te och halstabletter och mycket sömn och hoppas på att jag kan prata imorgon:)
bedtime beauties, godnight sleep well!!


I

I go boom boom


True or false, it may be... She's still out to get me!

Hemma från kör övning. blev som jag trodde att det skulle bli, jag moa och sara men det var jätte kul ändå.
Vi sjöng låten the call med regina spektor, lite mer övning sen kommer den sitta som en smäck! Kommer nog bli grymt snygg med stämma till:)   Sen har vi varit och kollat lite i second hand butiker och sett på skor.. Blivit förälskad i ett par stövletter på H&M som jag bara måste köpa. Och de är inte dyra alls, bara 200 spänn:)  VÄRT!!

När jag kom hem så blev jag grymt glad när jag såg att vi skulle ha tacos:) Så jäkla gott! tröttnar aldrig haha;) 
Nu spelar The Cardigans och Regina spektor för fullt i mina lurar;) Lovley!
A Fine Frenzy – Almost Lover - fin låt!
Skall knäppa på en film nu, godnatt!

 


just regular

Heeeelt spidad eller vad?   Kaffi i magen:)
Nu har vi projekt och företagande, har redovisning nästa vecka men har inget att göra vi håller på med en power point men det kan bara en hålla på med åt gången så vi andra typ gör ingenting men det har jag inget emot iallafall;)
Jag och frida tävlar om att uppdatera status på fb.. vi är duktiga har skrivit hej till hela släkten, hej mamma, hej pappa, hej syster osv..:)

Slutar vid två och sen skall jag möta upp med moa och sen är det körövning med Alive, kommer antagligen bara bli jag moa och sara men det blir nog kul iallafall, blir en liten trio ;)
Sen skall jag hem och sova i min egen säng och är imorgon är jag ledig då skall jag vara hemma med mammsen och städa mitt rum..

Puss på er!


crazy pic! Bella är iallafall fin ♥



SHIRTS

Shit vad jag älskar skjortor så grymt skönt! Vill ha dem alla i min garderob i höst:) den gröna är min favorit,  Come to mama!






 


LA

Just i detta nu sitter jag och pluggar svenska men det går inte så bra som ni ser, eftersom jag sitter här nu?
Skall iallafall skriva en recension om filmen Odysseus som vi sett på svenskan, skall vara ledig imorrn så måste skriva den hemma..
Känns inte som att vi gjort mycket idag i skolan, haft först projekt och företagande men där gjorde vi inte så mkt satt mest och pratade om vårat café och fixade lite med powerpointen sen tog vi skolfoto.. Sen så såg vi då film på svenskan och sen var det idrott.. hmm när man läser det så här så verkar det nästan som att vi gjort mycket haha;)

Nej nu börjar idol :)  PEACE


Nine four one

Skall ta ansiktsmask nu!
sen måla naglarna!

Ha det världsbäst! ♥

working class

Varit vid tandläkaren och spänt, aj aj aj!! 
Haft tandställing i mer än ett år nu och har ca ett halv till ett år kvar sen skall den bort, skall bli så grymt skönt att få ta bort den:)   Inte för att jag tycker att det gör ont eller så men det är bara så grymt fult på mej, passar inte alls! urck!

Sen efter tandläkarbesöket och en liten "vilse" cykeltur i innerstan så kom iallafall jag och sara upp till öster och gick och kollade lite i affärer, var ute efter nagellack och tillslut så gick vi till lindex där det var rea på depend,2 för 39:- blev ett lila och ett mörk rött:) Nöjd!  Hann inte med någon längre shoppingrunda för sen var jag tvungen att springa till bussen, den sista går vid halv fem:/   12an går fortast men den har så jäkla några tider.. 
Imorgon är det skolfoto för HR09, taggad? nja.. 
Nu skall jag äta och sen städa lite på rummet:)  Skriver mer sen! //Maddie


 Btw vem fan röstar på SD?


Söndag

Hemmmmmmaaaa!!
Haft en helt underbar söndag! lekt med anna och träffat en massa underbara mäniskor, skrattat så man fått ont i magen och bara varit lycklig:)  Och snart drar vi alla till sala med!  Kommer blir så sjukt roligt! Taggade till max!;)
Har oxå hunnit med att kolla lite valvakan men är inte så insatt i det så lite svårt att hänga med i allat har man..
Nej nu skall jag packa böcker till imorrn och sen får det bli godnatt;)

Ha det världsbäst! PEACE



Helt enkelt :)

Idag har jag varit med min bästa vän Maddie.
*har vissat henne att jag kan köra bil
* sett på film
* grillat och lagat god mat
*busat och haft galet roligt!

helt enkelt en fin söndag!!
        TACK MADDIE! <3

Annapannadag

Idag skall jag ha en heldag med annapanna;)
Skriver mer när jag kommer hem, och svarar på kommentarerna då med:)
Juste anna gäst bloggade ju i fredags utan att jag visste om det haha, söta unge! Puss på di!<3

Ha en bra dag för det tänker vi ha!!



Bara för att :D

Hej Hopp folket!
Maddie skall ut på äventyr imorn, då smyger jag in och skriver en rad eller två.
Min vän Madeleine Wetterlund är en tjej men dom mest galna egenskaper ska ni veta, hon är helt brutalt rolig när hon är på det humöret och ibland är hon sur, men bara ibland :)
för det mesta åker vi buss tillsammans och det är ju kul!
Visst vi har roligt i skolan, men helgerna är iaf klockrenast, tjohoo va galna vi är då:)
 hej o hå nu dödar nog hon mig...
...så adios people!


Alanya

Bloggtorka......
Imorgon blir det ingen blogg, skall ut med några vännner och åka båt. hmm hoppas på att det slutar att blåsa bara! Idag har det typ varit storm här världens blåsväder har det varit, tvättade mina lakan och sånt idag och sen hängde jag upp det haha fick springa ut två gånger och hänga upp dem igen efter att det blåsit av.. men torrt blev det och fort med;)  

Nu blir det idol med sis! ♥

 


vill ha den nu

Pappa har ringt till on-off nu och de säger att de har skickat vidare min mobil till något annat företag för dom inte vad dom skall göra? Har fan väntat på att den skall komma i tre veckor nu:(  Skicka en ny väll!?   vill ha den nu för jag får damp på samsungen, batteriet håller ju bara en dag och sen hittar jag inte mina hörlurar så kan inte höra på musik heller..


lång helg !

godmorgon!
sitter och ser smallville och käkar frukost, helt tyst här hemma bara jag hemma:) är ledig idag och imorgon så det betyder 4 dagarshelg:) Awsome!
Idag skall jag städa här hemma lite och sen måste jag diska förhand för vår diskmaskin har gått sönder igen:( så det står en massa äklig disk på bänken som väntar på att jag skall diska den och det är inte lite nej, 5 personer i familjen gör av med ganska mkt disk kan jag säga:( Bläääh inte kul!!

Vad gör ni idag? 
bless

at

Hemma igen, det har regnat hela dagen idag:( så sjukt tråkigt och kallt har det med varit:(

tänkta avslöa en hemlis..  Jag är beroende av restaurant City på facebook! Gaaah!!! Hålller stenhård kolla på vilken tid som man skall gå in och låta personalen vila och hur mkt tid man har kvar på de olika planerna;) haha låter helt besatt men det var värre för några månader sen då jag just börjat spelat det, då var jag inne jämt och försökte att få upp leveln osv.. Måste ta och sluta med det, får börja med nedtrappning och sen sluta helt, enda sättet! Någon mer som spelar/spelat Restaurant City??

Nu blir det te och sen skall jag sova, godnatt!



run

Just i detta nu så rullar mina converse runt runt i tvättmaskinen! hoppas att dom verkligen håller att tvättas, tog bara 30 grader så det borde dem så snart har jag förhoppningsvis vita "nya" coneverse:) Glad tjej! :) Skulle behövts gjort för två månader sen, men har inte fått ändan ur vagnen eller vad man säger:P

Satt och skrattde åt mej själv när jag läste mitt förra inlägg, är verkligen ingen morgonmäniska och imorse var det värst. Typ höll på att somna vart jag än gick op bussen, i caffis, och på projekt och föratagande haha så det blev inte så mkt gjort idag fram till lunch;)
Sen hade vi terminen först gympalektion, ute i regnet! :(   Vi stötte kula och kasta spjut var inte bra på något av det haha:)
Ikväll blir det möte och sen idol!:)  Kommer nog ett senare inlägg när jag kommit hem:) Ha de bra så länge!:)


Vem var det

Jag vill slå den som kom på att man skall gå upp vid halv sex på morgonen för att ta sig till skolan! Är så sjukt trött idag att jag skulle kunna somna precis nu men det går ju inte för nej jag skall ha projekt och företagande! SUG!!!  SKJUT MEJ!

Nog med klag! NU måste jag ta och bidra något till min grupp:(

Kiss

helt slut!   Sitter nu och typ somna framför datorn, har ont i nacken och ont i magen av all fruktsallad! Varit och hjälpt till med nying och då gjorde vi fruktsallad och kokosbollar med barnen, gissa hur köket såg ut efter haha;)
Vi fick städa en timme ungefär efter alla åkt hem sä är helt slut nu, borde igentligen leta efter mitt headset till samsungen för har märkt att timmen som jag åker med bussen bli mycket längre utan musik:(

Har fått bilder från jakob nu som kommer att komma upp här lite då och då:)
Här är två bilder från torsdagens förfest;) Enyoy!



and Im Out!

kort inlägg

Nu blir det en alvedon och sen i säng och hoppas på att huvudvärken förvinner fort! :)

Godnatt:)


bang bang

vaknade just känns som att jag sovit bort hela söndagen haha;) Men det kan jag ju inte gjort för jag somnade ju typ vi fyra? Men det känns så skumt bara att vakna halv sju och vara helt död känns som att kl är sex på morgonen och att jag måste snart till skolan, hel konstigt!

Imorgon har jag en 3 timmars trafikkunskaps lektion direkt vid  ått på morgonen:( Skjut mej!!!!  Orkar verkligen inte!!
Och inte har jag fått någon jäkla körkortbok ännu:(  Alla fick en förra gången men när dom kom till mej då var dom slut:(
Nu skall jag se the hills och the city fast jag igentligen borde plugga idrott och hälsa;)



Väntar ännu på min phone som skall från lagningen!! Slöa jäklar!

just

trött är bara ordet!  Helt slut rent ut sagt, jobbade till ett inatt, as kul me jätte stressigt:)  Kom hem vid två och sen sov jag till 12 gick upp och åt mat, sen var vi på minnesstund och nu liggar jag hemma i soffan med väldenshuvudverk tror att jag kan ha feber:(  Har iallafall fixat popcorn och nu skal kjag sätta på någon bra film och bädda ner mej i soffan: Hur mår ni idag?

Out

bless

Hunnit med mkt redan idag! Varit och handlat med mamma, övningskört, lagat mat och duschat!  Jag är grym!:)
Idag är det en underbar dag är pigg och glad och ikväll blir det jobb med :) PENGAR!

Nej nu kallar mamma på mej att jag vi skall snart åka till anna! Sen åker jag därifrån till jobbet så blir ingen mer blogg under dagen... Ha de bra! PUSS
 


Borta bra men hemma bäst

Borta bra men hemma bäst det är väll så man säger!?
Legat i soffan och sett top model och halvsovit det är vad jag gjort sen jag kom hem från stan:)
Börjar piggna till lite nu men det blir nog tidigt i säng ikväll känner jag. Kommer att behöva det för imorgon kväll skall jag och anna hjälpa till och servera på någon fest så då måste jag vara på topp:) Skall bli jätte roligt att få umgås lite med anna även om vi träffas varje dag<3 Måste oxå och köpa nagellacks remover imorrn, har just nu ena handen målad blå och den andra igenting haha;)





Godnatt o sovgott!:) Out


så värt

skjut mej! Mår så jäkla piss men insparken var så värt! Har en massa blåmärken på knäna :O Fullt ös medvetslös!!!  Nej nu skall jag sova sen skall vi hem, PUSS


Ayo


Blir ingen mer blogg , naglarna är målade och så nu taggar vi för inspark! :)


notes

Hemma igen! Vågade aldrig hoppa bungyjump:( Har blivit så sjukt höd rädd de senaste året:O När man var mindre då vågade man typ allt eller iallafall jag, jag hoppade och klättrade överallt men nu går det inte alls, bara jag ser hur högt det är så får jag som någons slags panik i hela kroppen:S
Men de firade ner mej en gång så att jag slapp att hoppa så jag bara fick prova att hänga och gunga så jag är glad ändå:)

Imorgon är det inspark! hade först bestämt mej för att inte gå men idag fick jag världens beslutsångest över om jag inte skulle gå eller att jag skulle gå men det blir att jag går dit:)   Det kommer bli kul! TAGGA! :)
Och sen på fredag är jag ledig men nu skalll vi tydligen ha skolval så då måste vi dit ändå:(

Måste packa väskan nu och sen skall jag duscha, fixa naglarna och sen sova! Godnight foks!

Har inga nya bilder för jag har ingen kamera men skall få lite bilder snart som jag tagit med jakobs kamera, de kommer upp här i helgen:)  



Bungy

Chokladbollarna är rullade i socker (inte pärlsocker) och nu är jag redo! Skall åka och hämta sara sen skall vi dra ut i ödemarken och hoppae (mini) bungyjump med boysen;)   Berättar mer sen när jag kommer hem, kiss


laughing with you

Kände mej tvungen att skriva någon rad här idag :)
Idag trodde jag att jag missat bussen när jag stod och väntade viss hållplatsen, och höll på att att ge upp och gå hem och lägga mej men i samma sekund så kom bussen som tydligen bara varit jätte sen...  Sen när jag kommer på bussen så märker jag att jag glömt hörlurarna till mobilen (igen). Så försökte sova, förskte läsa men nej inget funkade så fick sitta och lyssna på de "coola" killarna längst bak, och de hörs verkligen över hela bussen! Sjukt iriterande!  Det roliga är att det är min brors kompisar som är värst! Hahah;)

Efter skolan drog jag och anna hem till elias, joel och tobias place! Hjälpte dom att hanlda och laga mat eller hjälpte kan man ju inte säga utan det var så att det var vi som gjorde det medans dom spelade tv-spel!:D
Vi borde starta ett hembiträde/nanny företag och börja ta betalt för våra tjänster haha:)
Sen bussen hem kändes nästan tvärtom, den kom tidigt och det gick jätte fort att komma hem, kan varit för att jag sov men kändes mkt kortare iallafall. :D

Imorgon har jag bestämt ha shorts! Kommer frysa benen av mej!"
Nej nu har ni fått era "rader" ;)  LOVE

no one laughs with you just at you!


Blogg

Nu skall jag gå och sova, så godnatt bloggen så hörs vi mer imorgon! :)   Godnatt allihopa!


But you

Första trafikkuskapen var helt okej! Gick igenom lite om trafikmärken och sånt, är sjukt sugen på att ta körkort nu och att få sätta sig själv framför ratten och bara köra.  Men har mer än ett halvår tills jag blir 18:(  I cant wait! 
 
Sen har vi haft naturkunskap då vi började med vår naturruta så varit ute i skogen idag och kollat på myror och olika träd, låter inte roligare än vad det är haha:P   Hittade oxå en svamp, någon som för anteckningar om vad jag skriver? haha carebook!
Pratade med anna i en halv timma ikväll om allt! Hon är min lilla kramiskompis och världens bästa!<3

Nu skall här göras te med honung i! Ha det gött:)



från i sommras-


Free

Just nu är jag!

Mätt

Ny duschad

Glad


Har suttit och sett sista one tree hill avsnittet på säsong 7, jag bara älskar den serien! I kvällens avsnitt så var typ allt bra och alla var lyckliga men sen slutar det med att "låtsas sarah" skjuter Quinn och Clay och så slutade det. Blir galen för man vill ju veta om dom dör eller vad som händer, vill att dom ska börja visa säsong 8 nu,nu,nu!!!  Vad tror ni händer?

Nu skall det sovas för imorgon är det skola igen och det betyder väckning kl halv sex:( Suck!
Har tre timmar trafikkunskap imorgon, jippy eller vadå?

kiss


for the rest of our days

Hej!  Hade inte tid att slänga in något inlägg i morse, övningskörde med matilda och sen så har jag varit och sett när matilda haft match och så. Det är jätte fint väder idag oxå sol och varmt eller kanske inte varmt men varmare än vad det varit de senaste veckorna:) Suttit ute på trappen med en kopp kaffe och solat lite:) 
 
Nu skall jag ner och börja med maten ikväll blir det tacos kväll, ett bra slut på helgen:)

bless



p p p p pokerface

Sitter och kollar båt priser och tåg, men fattar inte alls hur man beställer tåg haha:)  kanske ska på en liten helgs trip till sala i början av oktober;) 
Sitter och njuter av nyklipptgräs-lukten haha, Jag älskar det för det luktar sommar och den är ju typ över nu så måste njuta medans man kan:D Tror jag kommer bli förkyld igen sitter i shorts och linne barfota med fönstret öppet och lyssnar på Stevie Wonder:) 
Har lovat att jag skall städa rummet med men det går ganska trögt just nu men det skall göras så det är väll lika bra att börja, får sätta på musik på högsta volym och börja med att damsuga övervåningen ;) 

Just dance! Peaceandlove




Bullbak med anna :)

Orkade inte skriva något igår när jag kom hem, förstår inte att man kan bli så trött av att baka kanelbullar var helt slut när jag kom hem så somnade på soffan direkt.  Bullarna blev bra, en aning för mkt smör emellan kanske?  haha:) DEt var iallafall jätte kul :)
Sen så grillade jag med familjen och sen såg jag och lillsyrran föräldrafällan:) Alltså blev det en mys kväll hemma:)

Idag vaknade jag vid halv nio och var helt pigg, förstår inte varför jag inte kan få sova längre på helgerna när jag får det:S 
I dag skall jag ut och övningsköra så se upp på vägarna;) haha
Sen ikväll så skall vi repa för första gången med lovsångsbandet, kommer bli jätte kul!:)

Ha en bra dag allesammans:)



Min söta lilla syster:)


Paris

Blir inte stan idag, det regnar så känns inte så kul att gå runt och kolla på kläder. Så då kör vi på en bakdag hos anna istället vilket är minst lika bra!:)
Bussen går snart så måste logga ut nu. uppdaterar mer sen när jag kommer hem :)

Peace


Seasons of love

Sitter och sjunger med till seasons of love, vill se RENT snart älskar den! så sjukt bra:) så bra musik och låtar i den.
Idag har jag ont i vaderna efter gårdagen annars är det bara bra med mej.
Haft en ganska soft dag började vid kvart i tio, satt i caffis från åtta och drack kaffe och läsade tidningen och sen hade jag matte med kjellis:)
Efter lunch hade vi projekt och företagande då vi forsatte med vårat låtsas café, jag och jakob (jakob) hittade ett jätte bra ritningsprogram på internet som liknade the sims lite typ samma princip så det var jätte lätt att förstå:)

Sen nu i eftermiddag har jag varit hemma hos annapanna, alltid lika kul<3
Imorgon är vi lediga, inget bestämt alls men det kanske blir in till stan en stund med anna:)

Måste bara säga att jag bara älskar gosspel, varit med och sjungit i en gosspelkör och det är så sjukt roligt och man kan inte stå stil o sen blir man så glad:)  Kärlek till gosspeln ♥
Kurt Carr & The Kurt Carr Singers – The Lord Strong and Mighty


Underbara dag

Gissa vad jag gjort idag?  Jag har varit och gymmat för första gången någonsin i hela mitt liv:o  grymt kul var det och grymt jobbigt! Känns som att det brinner i vaderna haha:) Var är med bella, sara och jakob.
Sen har vi varit och ätit på thai thai, sjukt gott! Jag älskar thai mat!:D
Har haft en helt unbderbar eftermiddag och kväll alltså :)  Hur har eran varit?


Sover inne i stan inatt hos sara, nu är det turkos ansiktsmask som gäller sen har jag hört rykten om att det skall bli kaffe med;) Gött!
Btw spontan/inpuls köpte en sprite 2 liters idag bara sådär, haha  sen när jag kom ur affären frågade jag mej vafan köpte jag den för? Smart! men men det går alltid åt:)

Ha en bra kväll, det skall iallafall jag ha :)
Peace


RSS 2.0