Redhead?

funderingen finns där


Börjat längta!

Tänk bruna ben och en varm sommar kväll, sjukt snyggt! Från TOPSHOP


the 60´s


Jan 24

Hemma på ön igen, minus en halsduk och ett par vantar med det var det värt!  har fått en anledning till att köpa nya antar jag ;)
Med ny energi och ett toppen humör startar jag en ny vecka i skolan eller?..  Fett trött, coffé is my friend♥

nej nu sova, bums!  Puss

sthm

Packat klart nu, har tagit med alldeles för mycket känner jag.. jobbigt när man skall packa för i natt och för hela helgen i sthm och sen till måndagen då jag sover hos sara.:) 
Nu sitter jag och kollar på "härmed förklarar jag er Chuck och Larry", bussen går vid tre sen skall jag vara hos farmor inatt och sen hämtar mamma mej imorgon och kör mej ner till båten:)

Så ingen blogg på ett tag!  Ha det bäst ♥

19

Borde kanske packa eller städa mitt rum?  facebook ibland hatar jag dej!....

FLO

Igår fyllde Sara 18 och jag och jakob köpte seriöst gröna bananer, jäkla bingeby som inte har normala bananer!
Hon fick utav oss ett lila sortiment av decilitermått,grillpensel,slickepott,äggklocka och en flecce filt och allt detta endast lila ;) vi åt sjukt god mat som sara själv kommit på, vi såg brothers en fin och bra film, jag älskade den! (sara somnade)..

Nu sitter vi och skall skriva om hippies en en gång, men jag hittar inget att skriva så jag skiter därför i det helt idag!  Vi taar det seeen! ;)
Slutar vid halv två idag så hinner med kvart över två bussen hem:) Sen är det helg för min del ju, måste packa imorgon och sen skall jag in til stan och sova hos farmor och sen åker jag till Älvsjö på fredag:) nice!

gillar att min lärare nu tycker att jag helt skall byta inriktning och fokusera på vänstervägen? Vänstervågen?:O  jag dör!  skulle vart gott med kaffe... Puss



*

Fick reda ikväll på att min dator som fick virus för några veckor sen är lagad och virus fri men att alla mina bilder är borta!  Hade sjukt mycket bilder där, från typ sexan och uppåt.. känns lagom surt sådär :(

Idag på samhället fick vi en lite kul uppgift, då vi skulle skriva om en typ en motrörelse till det vanliga samhället såsom tex punk. Jag och jakob valde att skriva om hippie och flower power sjukt kul! Så jag och jakob ägnade hela lektionen till att lyssna på musiken från hair ♥  Jag älskar den filmen, sjukt jäkla as bra!;)

Jag vill ha sommar,jag vill ha bruna ben, jag vill ha jobb, jag vill ha pengar, jag vill ha systemkamera, jag vill ha festivalbiljetter.. en massa vill ha just nu känner jag, dax att skriva cv kanske? ;) 
Tänk hon tanten som vann 37 miljoner, om jag hade de pengarna skulle jag legat på en strand i thailand med en lyxvilla och en srillans ny range rover 2011! det skulle vart något det ;) 

 Imorgon fyller världens bästa super snälla starka silver snyggingen sara 18 år! ♥


Back

Haft 4 sjukt bra dagars helg!
Torsdag- bakade tårtbottnar
Fredag- bakade klart tårtan, hängde med Anna och Simon, firade pappa :)
Lördag- innebandy, pizza, by night !
Söndag- Hälsade på mormor

Men nu är det dax för en ny vecka, back to reality!
Har min första lektion trafikkunskap B imorgonbitti, skall bli kul känns som att varje lektion ger något och man närmar sig körkortet:)   Shit vad jag längtar tills jag fyller 18! :)

Har äntligen bokat båten till fredag, skall bli så sjukt kulplus att jag är ledig då så behäver inte stresspacka och hålla på på torsdagen:D

Nu te och solsidan! Peace


happy days

Är sjukt glad idag:)  Haft en sjukt bra dag idag, inte så jobbiga lektioner och haft helt fluminga samtal med jakob boaorm :P   Eller matten sög ioförsig, och vissa är ju hmm lite pinsama?  haha går inte mer in på det..
Sen så var vi och åt på thai thai, omg vad jag älskar maten där! ♥

Ray Charles – Hit The Road Jack- sitter just nu och lyssnar på denna gamla goding!

Är som sagt ledig imorgon, dock får jag ingen sovmorgon för det är någon som skall komma och laga vår tvättmaskin vid nio.. bläääh på det!  Sen skall jag baka klart tårtbottnarna som jag skall göra två tårtor av till pappa på fredag:)
Och om en vecka så åker jag upp till sthm :):)  Jag längtar som tusan!♥ Skall bli så skönt att komma bort härifrån ett tag! Måste bara komma ihåg att boka båten snart ;)

kräm

¨

Det är den här tårtan jag skall baka på fredag, sjukt god! :D

stressig dag

Streesss!  Kan man minst säga om dagen!

Först så försov jag mej lite imorse och fick springa till hållplatsen vilken inte var det lättaste när det var blank is och jag hade mina lite högre kängor (får man kalla dem det?) på mej, tur att bussen oxå var lite sen så att jag hann med..
Och sen när man kommer till skolan så kommer jag på att jag hade sovmorgon till halv tio och kunnat åka med mamma in istället!! Lyckat!

Sistea lektionen hade vi idrott då vi körde friskis och svettis pass, sjukt kul och sjukt jobbigt kan jag säga om det!;)
Sen hade jag ju oxå tandläkartid nere vid lasarettet  så fick gå 20 min tidigare från idrotten och sen dan nästan halv springa ner för alla backar.. Lyckade också ramla precis efter jag hälsat på en, inte lika lyckat men han skrattade mest och höll med om att det var svin halt..
Små springades in på lassarettet tog jag mej till tandläkaren, lite små svettig och varm som tusan satte jag mej i stolen och fick gapa 5 min sen var det klart och såklart missar jag bussen upp med två minuter.
Så fick vänta på nästa buss och då fick jag betala för vuxenbiljett istället för ungdom, han ba, en vuxen? jag ba ja och sträckt fram pengarna utan att tänka mej för. haha :D

Kom hem tillslut iallafall, och är hur trött som helt i hela kroppen och kommet ha en fet träningsvärk imorgon. Najs!   Haha  intressant inlägg va? haha;)

Juste vi har världens skönaste schema fram tills vecka 6, lediga både torsdagar och fredagar och en sovmorgon på tisdagar eller som våra lärare säga "lektions fri dag men då har ni tid till att plugga" haha har ju inget att plugga på för tillfället så då är vi ju lediga ;)

Nu skall jag duscha och fixa naglarna och plocka fram kläder tills imorrn! :)
Hej svej !



btw det var dessa som jag hade på mej, jag har ont i fötterna nu!

otaggad

Är grymt opepp just nu på att börja skolan imorgon! Skulle inte säga nej till en vecka ledigt till;)
Spring just nu runt och letar efter min vita klocka som jag köpte för några veckor sen och som jag nu lyckats gömma för mej själv.. just great!

Har trafikkunskap på måndags morgnarna oxå, Har ett svagt minne att vi inte skulle börja med det förrens nästa vecka men enligt schema så har skall vi börja imorgon. så det bli väll att slita sig upp halv sex för att hinna med bussen:(
Det enda positiva är att jag får träffa Anna som jag inte sett på hela lovet ♥

Nej nu skall jag checka av att jag inte glömt klockan ute i bilen..

Bless

finfina anna

Bästa



Jag gillar er ♥


Jan. 6,

Hej jag är sämst på att blogga och kommer antagligen inte att bli bättre haha;)

Jag bloggar när jag orkar och när jag tycker att det är roligt, vilket det inte varit på ett tag nu.. så är det!
Matilda börjar skolan igen imorgon och jag börjar få ångest över att på måndag så börjar helvetet igen, och jag har prov första dagen jippy!:D  
Nej fy fan jag vill ha längre lov och mindre veckor kvar till sommarlovet:) 

Förresten jag behöver massage så är det någon som kan och vill så är det bara att komma hit ;)
Har suttit fastklistrad framför datorn i två dagar nu och det börjar sätta sina spår på nacken.. Men gaaah  vad jag älskar the sims 2!   Länge sen man spelade det och daaam det är ju ännu lika roligt som för ett par år sen!;)

Musik just nu!
Katy Perry – Firework
Petter – Baksmälla
Elvis Presley – In The Ghetto


Love


RSS 2.0