Im board!



Hej hopp gummisnopp, jag har blivit dålig på att skriva här och har för den delen inga bilder att visa upp eftersom min dator har fått virus och alla mina bilder är borta:( fy fan! Så nu har jag en annan dator medans min väntar på att åka på lagning..
Jag och Sara var hos Annici igår och hade våran traditionella spelkväll och så hade vi julklappsutdelning:) jag fick en pruttkudde av annici.. haha tack?    Körde den på matilda sen när jag kom hem och hjälp vad jag skrattade när hon satte sig på den ;)  

Imorgon skall jag stanna hemma och sova och chilla i soffan med en fet chipspåse! Sen taggar vi för nyår på fredag!! Då skall det firas:):)

PEACE

Äntligen

Julhelgen är över äntligen! Okej nej jag gillar julen men är bara så sjukt trött på julmaten. Har typ gått upp 5 kg på bara maten och 2 extra på allt godis!:o   fettsugning nästa jao!

Idag har jag varit inne vi min fina farmor och såklart käkat julbord och träffat faster och kusinen (som jag spöade i kort)
och sen har jag gått en sväng på stan och kollat in lite grejer som jag skall köpa imorgon, skall in till stan med sara och jakob och handla lite julklapper till A ;)   Sen skall vi planera nyårsfirandet, kommer bli as bra tillslut :)

Nej nu dusch sen glögg♥

Peace


Julafton imorrn

Äntligen är julstöket över:)   Har städa hela dagen, dammat varenda liten pryl och varenda hylla.. Nu är jag helt trött i hela kroppen så skall ta en kopp tee och sen i säng:)

Imorgon är det självaste julafton om någon missat!;) GODJUL  

Blir nog ingen blogg imorgon och kanske inte juldagen heller,skall umgås med la famillia så mycket som möjligt♥


Matilda förra julen ♥


Städa...

Jag är fett trött nu så överväger att gå och lägga mej, imorgon skall jag och mamma julstäda hela huset:( 
Skjut mej! Jag hatar att städa hemma!! 

Godnatt

J U L L O V

JUL LOV!!!   Och om en dag är det julafton, shit vad fort den här terminen gått! 

Vi var och kollade på lärarspexet idag och det var lite "skall man skratta eller gråta känslan"  lite för många sex skämt och lite för konstiga scener, blev nästan pinsamt ett tag haha;)´
Efter drog jag, anna och jakob till thaithai och käkade, så jäkla gott!  Jag älskar thai mat!♥

Har oxå köpt min sista julklapp till julafton, sen skall jag köpa ett par till som skall ges bort efter jul;)

Min önske lista 2010
En keramik plattång
pressentkort på spa
Nagelvård
Gymkort
ringar och halsband
PENGAR !

Puss


skall träffa dessa snyggingar på lovet♥


Dream about the morning

Överlevde den här dagen med, svinigt kallt ute!! Huu jag trivs bättre på sommaren och i värmen;)

Imorgon är det sista dagen i skolan för i år, haha känns helt sjukt att säga "vi ses nästa år"  men det äe ju sant snart är det nyårsafton och nytt år och nya planer :D
Något som jag ser fram emot just nu är sportlovet då vi skall åka upp till Åre en vecka med en massa underbara människor, andra gången jag åker skidor i hela mitt liv :O  Hur skall detta gå kan man undra... haha får ta och gå skidskola igen:)  Jag är typ nervös och kan inte fatta att jag skall våga slänga mej ut för en backe i typ 100km/h? Gaaah  Kommer bryta alla ben i kroppen! 09 så stuckade jag armbågen första dagen i backen och sedan fick jag nog en lätt hjärnskakning ;) Meeen  det är det värt!

Nu tee och en varm brasa, myys! Puss


2

2 dagar kvar i skolan sen jullov:) 

Kändes helt värdelöst att gå till skolan idag, började 12 med matte men jag och jakob bestämde oss för att plugga på samhälles uppgiften som skall vara inlämnade i morgon...  Blev inte så mycket pluggande mest skrattade vi och nördade restuarant city på fb haha ;)

Sen så hade vi naturkunskap, vi skall börja att jobba med astronomi så jag skall skriva en uppsats om planeten Mars:)

Nu måla naglarna i mörk mörkbrun nyans- kan bli snyggt ;)  Puss


Varje år

Sista minuten- alltid! haha 

Nu springer vi runt som yra höns och fixar iordning oss sammtidigt som vi kokar en stor gryt potatis:)
Ikväll är det julfest och knytkalas och jag och sara är taggade till max!;)

Hörs sen! Puss

Julen är här

Kunde inte skriva något igår kväll när jag kom hem för det gick inte att logga in på min dator:O  

Var och klippt mej igår och som vanligt vet jag aldrig hur jag vill ha det så blir alltid bara att jag toppar det lite:P
igår hade vi städning i köket och blev den som fick göra rent alla ugnar:( fick oxå något starkt medel på armen så är nu helt röd på armen. Idag är jag ledig och har hela huset för mej själv, sovmorgon till elva och sen har jag suttit vid tvn och sett paradise hotel finalen. Emanuel vann:)

 Nu skall jag ta en dusch och sen försöka hinna med bussen till visby för lite julklappshandling till nära och kära och sen skall jag möta upp med sara med :)  Ikväll har jag sara, moa och anna en lite julkonsert/myd i missionkyrkan, kan bli bra :)  Peace♥




trött tjej

Trött tjej skall gå och lägga sig nu efter en helkvälls jobbande på storköksuppgiften och mitt språk. Godnatt

så jäkla fin!

Worship Tracks – Worship Tracks - At The Cross - as made popular by Hillsong [Performance Track]


sant


lever för nuet
Imorgon är en annan dag +


Lucia

Ny vecka, en mjukstart blev det med luciatåg i aulan ine riktigt min smak på luciatåg lite för konsertaktikt tycker jag men annars var den sjukt duktiga. Alltid någon som svimmar av alla ljusen men det hör till, lite exta spänning! ;)

Nu sitter vi och gör mest ingenting, förlorade the game pågrund av tobias... 
Börjar inte förrens tolv och matsalen öppnar halv elva och jag är sviningt hungrig för det luktar pytt i panna i hela skolan.. 

Nej mat nu! Peace


12:00

Lagom taggad för skolan imorrn...

Jag skall slå jakob hårt


Give me your dancing shoes

Terrordåd i Sverige, kan det vara sant?? Sjukt!

Blev ändrade planer för helgen, blev inte jakob i lördags utan vi tar det någon annan gång istället♥
Idag har jag gjort julgodis med min mormor och min syster, sockerkoma eller vad? Varannan godis i munnen eller hur var det?;)   Min fina mormor har oxå stickat ett par jätte fina lovikavantar till mej:) 
Jag måste göra klart min storköksuppgift men orkar verkligen inte, så tråkigt!  Men måste göra den annars får man tydligen IG i hela kursen:(  Bajs, bara att sätta på pluggarmusiken och börja....

Imorgon efter skolan skall jag möta upp med sara och kolla på lucia i domkyrkan, mysigt! Hoppas vi hinner med att sola lite oxå :)


banan

Trött och mördbultad typ..  Känner mej iallafall så, efter 5 julbord och ca 500 gäster på tre dar! Galet trött på julmat just nu eller alla mat för den delen.. ;)  Men kul har det varit iallafall, en massa fluminga skratt i köket och knasiga interna tävlingar ? :o  haha. 

Nu är det äntligen helg och ikväll spenderas den framför tvn och idol finalen, håller tummarna på Jay!
Imorgon skall jag och Sara på julmys vid jakob, längtar!:)

Puss


Grym?


Vill ha


Nyårs klänning kanske?

<3



Glad tjej !

xo

Dålig uppdatering här jag vet!  Men har iallafall haft en sjukt bra helg med mina glada och galna vänner, puss på er!♥

Skriver mer imorgon jag lovar!
 Nu blir det röda naglar!
Ciao

Nya boots

Fick med mej dessa hem idag! :) 

Im in love!


Absolut alla

Alla behöver en Göran -

RSS 2.0