ag

Näst sista dagen av det detta år, fy fan vad skönt! Nytt år och med nya äventyr! Längtar ganska galet till februari då jag får lämna ön och flytta till Åre i 2 månader, kommer bli helt fucking insane! Och sen kommer man tillbaks lagom till balen och studenten! :)

Funderar på att gå och sova eftersom troligen så blir det inte mycket sömn i morgon;) Men vad jag igentligen borde göra är att packa iordning allt så jag inte glömmer något! Inte så kul när det är 5 mils körning emellan, skall upp tidigt imorgon för att inte missa bussen in till stan med sara:) Gottnyttfuckingår!

tröttis

Godmorgon! Tog extra lång sovmorgon idag, kände att jag behövde det! Gårdagskvällen blev mycket lyckade med trerätters på masters med smakrike personalen, mysigt och hur gott som helst! Mums!

Nu skall jag gå och äta lunch, gjort morotsoppa med vitlöksaioli! mmmm! ;)  pusshej


-

Hej nu är jag pank, heheh;)  Fick med mej hem två tröjor en från bikbok och en stickad från carlings. blev öronhängen och en ring från hm:)

Nu skall jag fort fixa om mej sen bär det av in till stan igen för personalfest med smakrike! fy vad kul! :)

Pusshej


nyår

Nyårs outfiten är så nästan bestämd, kör svart al in! behåller även skorna men skall dock inte ha dem på lördag, lånar ett par av sara istället:)
Imorgon blir det att hitta snygga smycken som man passar till kläningen, sen är jag redo! Fan vad kul det skall bli! Det mest planerade nyårsfirandet i mitt liv tror jag! Är inte ens med och planerar utan det fixa jocke och malin, så jäkla skönt! Blir trerätters hos malin och sen Hamnplan5 för hela slanten! har hört rykten om att dom har öppet till fem och om det stämmer vet jag inte men man kan ju hoppas, hihi! ;)

Blivt Glee frälst♥
Hello I love you, whont you tell me your name?

PUSSHEJ!

fu

Kom hem nu efter att jag haft en super mysig hel dag på stan med mina vänners som innebar shopping och mat på crêperiet, blivit frälst av deras bacon kyckling. mums vad gott det är!
Hittade inte så mycket på rean, en bh och nytt hårspray bara. Köpte ett par pumps som jag har tänkt ha till nyår men blir så jäkla osäker nu när jag prövat dem hemma att dem är för höga och ostadiga..  fuck jag vet inte om jag skall ha dem eller lämna tillbaks dem´, är lite förälskad i dem..  Och sen provade jag jackan som jag vill ha igen och nej jag älskar den fortfarande och den sitter fortfarande perfekt men fan den kostar 1600 spänn... Ångest!

Ska nu prova kläningen och skorna och se om det passar.. suck





Jag vill ha båda!

Kirk

jag vill va som du, gå som du, älska som du


25

Glee marathon, you saved my day!

Julafton

GOD JUL! Är proppmätt men ändå super glad! Haft en super mysig dag med familjen och mormor, ätit mat, kollat på kalle anka, öppnat julklappar och ätit igen.. Nu ligger alla i mat koma i soffan och kollar göta kanal 3;)

God jul allihopa!


dan före dan

Dagen före julafton!
Idag har vi julstädat och tagit upp våra 150 jultomtar som nu står i alla hyllor och vrår. tror min mamma samlar på tomtar haha..  Satt upp julgranen har vi oxå gjort, iår fick matilda ansvaret att pynta och ja den blev ju orginell iallfall. Lucia band blandat med glitter och stjärnor.. fint! ;)

Har precis slagit in sista paketet och lagt under granen, känns underbart att årets julstress äntligen är över:)
Nu är jag redo för julen och all dess mat som det innebär, blir fasta ikväll för att få plats med alla mat imorgon haha;) 
 
Godjul!


The party was awsome!

En fläskläpp och tio knäck senare så mår jag ganska bra dagen efter! Puss

Hey ho lets go!

UTGÅNG!

jul jul strålande kul

Idag har det skett! Jag har inhandlat alla mina julklappar! wiho!  Sprang runt som en galning i två timmar slämpades på en massa kassar i alla affärer på hela öster! Så nu jävlar kan det bli jul! :)
Håller på att faila i svesnka C! Mitt betyg står på spel i min sista uppgift som jag måste göra på lovet! Kul jul!

Har nu slagit in lite pressenter som vi skall byta med varandra imorgon i skolan, spännande paket skall jag säga! Borde skriva lite roligt julrim oxå;) Puss på julen!

I morgon är det TREAFEST!! TAGGA!


4e advent

4e advent idag och en vecka kvar till julafton! Måste ta tag i julklappshandligen i morgon har nog aldrig varit så sen med det som i år:O
Tre dagar kvar i skolan eller ja typ två för imorgon är jag ledig från skolan men måste ändå in och prata med en lärare. På onsdag är det treadag med festivaltema och sen på kvällen är det treafest på hamnplan, vi kör al in innan jullovet alltså! :)
Nu kaffe!

tagga

Ikväll taggar vi för bandyvaken! Jag anna och sara skall spela i ett lag och vi har tema france! så heja Frankrike! :) nu jäklar!

glad midsommar?

Sitter hemma i morgonroken, skall färga håret,  bädda sängen och sen sova!
Rolig kväll igår! Vi bestämde oss för att gå ut och äta pizza sen var vi några som drog till masters, sen till en i klassen och ner mot bolaget sen masters igen. En tisdagkväll, standard och totalt värt! Eftersom vi idag har "studiedag" vilket typ är samma sak som ledigt!  Jag har iallafall varit i skolan några timmar och jobbat på den sista inlämningen i tävlingsmatlagning. Sen blev det att jag blev kvar i stan, mat på max och fika på waynes, I love it!

Nu måste jag bara få in i skallen att det snart är jul och jag har inte köpt några julklappar... Väntar någon vecka med det kanske? Jag vill ha sommar...

Puss

hope

hoppas hoppas

Bra torsdag

Bra start på morgonen! försov mej till tjugo över sju , sara kom två minuter efter jag gick upp och då hade jag lyckats klä på mej och springa ut till bilen.. Sitter nu ofixad med morgonfrilla och halvsover på religionen. Skall skriva om hinduism och vad dom tror händer efter döden, intressant helt klart! Jag gillar religon!

Måste äta något NU, min mage skriker efter frukost!


Hide away

Sitter och pluggar körkortsteori, dricker tee och lyssnar på Lalehs fina röst. Hon är så underbart bra! 
Har varit på avslutning för mina nyingar, man får sån glädje av att umgås med dom fina barnen.  Blev grötfest och ledarbus:)
Skall jobba på fredag och lördag på smakrike och sen på söndag skall jag gå och kolla på lucia tåg, det är tradition!

Nu skall jag bege mej tillbaka ner i boken sen skall jag försöka sova bort min dumma förkylning.... Puss


kärlek vid första ögonkast

Blivit kär i en skid jacka, jag vill ha den till praktiken som jag skall ha i Åre i vinter.
Dock kostar den 1600 kr:(   Önskelista check!

sjuk



Är sjukling idag,  fryser och hostar som en galning:( 
Har ändå varit i visby idag med min far och övningskört, fikat och gått oh kollat i affärer, mys! Min pappa är absolut bäst♥
Skulle skicka in mitt svenska tal men mitt word funkar inte tydligen maggan kommer att vara arg på mej i morgon, kul!
 i morgon kväll skall jag på årets första julbord, skall käka gärnet! Nu sova puss

vinden vänder

Timbuktu – The botten is nådd
Helgen är äntligen här och man kan andas ut ett tag, ta sovmorgon, äta godis och slappa framför tvn! Underbart♥
har varit en jobbig skolavecka hållit två olika tal, och ni som känner mej vet att jag hatar att hålla tal blir alltd så otroligt nervös! men men nu är det äntligen över!
Helgen började med att jag åkte hem till anna och vi lagade oxfilé och hemmagjorde beanasiesås! så underbart gott!
Nu skall jag iväg och köra med mor och ikväll blir det mys med bästa vännerna anna och sara ♥
Puss

ruff

Hård dag, men det vänder hoppas jag !

RSS 2.0